Sari la conținut

The Last of Us 2 data de lansare 31.12.2018


Cannabis.

Postări Recomandate

Poveste – The last of Us

 

După cum am spus mai sus în jocul din 2019 vom vedea tot personajele principale din primul joc lansat în 2013, de data aceasta vom avea parte de o altă acţiune dramatică alături de aceste personaje ce vor fi mai în vârstă, lucru ce arata ca acţiunea se va întâmpla la mai mulţi ani distanţă de primul joc.

Jocul a fost mai mult decât un gameplay, a fost o poveste dramatică foarte bună ce ne-a făcut pe toţi să avem pielea de găină atunci când îl jucăm iar pentru foarte mulţi dintre noi sunt sigur că a fost aşa de emoţionant în cât ne-au dat lacrimile.

Cu siguranţă am rămas marcaţi luni întregi după terminarea seriei iar lucrul acesta a însemnat că jocul a fost unul dintre cele mai bune din toate timpurile iar la poveste probabil chiar cel mai bun, de aceea este şi foarte mare entuziasm pentru lansarea părţi a doua.

Am ales să nu vorbesc prea mult despre poveste pentru că sunt sigur că nu toţi s-au jucat acest joc iar citirea acestui articol cu spoiler va oferi o experienţă mai nesatisfăcătoare într-un joc aşa de bun.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate