Sari la conținut

[Champion STORY] Shen


Postări Recomandate

Numele campionului:Shen

Poza:Shen_0.thumb.jpg.eb7e8611897ccae24157478c035d2f41.jpg

Poveste:

Shen este o enigmă atât pentru muritori, cât și pentru ființele de pe tărâmul spiritelor. Nu aparține niciuneia dintre cele două lumi. Deși s-a născut într-una dintre cele mai respectate familii din nordul provinciei Navori, faptul că tatăl său era ochiul crepusculului i-a hotărât destinul în Ordinul Kinkou.

Fiind fiul Marelui Maestru Kusho, a crescut deprinzând valorile ordinului, iar principiile fundamentale ale filosofiei Kinkou i-au devenit la fel de familiare precum apusurile ioniene. A învățat necesitatea Plivirii grădinii, hotărârea Urmăririi Soarelui, dar, mai presus de toate, a deprins înțelepciunea Privitului stelelor. Întreaga copilărie, a meditat și a studiat, fiind considerat un student-model de către profesorii săi.

Zed îi era cel mai apropiat prieten și singurul care era pe măsura lui la antrenamente. Au crescut ca frații, împărtășindu-și adesea speranțele și visurile. Shen apela mereu la Zed pentru sfaturi în privința oricărei probleme. În scurt timp, cei doi au devenit cunoscuți drept cei mai promițători studenți ai Ordinului Kinkou.

Pe măsură ce și-au perfecționat abilitățile, Kusho i-a luat cu el în diverse misiuni periculoase, inclusiv în căutarea demonului de aur care devastase provincia Zhyun. Căutarea a durat ani întregi, dar Shen a rămas dedicat cauzei, chiar și după ce a descoperit nenumărate crime înfiorătoare.
Când l-au prins în cele din urmă pe ''demon'', acesta s-a dovedit a fi Khada Jhin, un simplu asistent de recuzită de la un teatru ambulant. În loc să îl execute, Marele Maestru Kusho a ordonat încarcerarea criminalului.

Deși atât Shen, cât și Zed considerau că ucigașul merita o pedeapsă mai dură, Shen a acceptat decizia tatălui său. S-a străduit să-i preia detașarea emoțională, dar în schimb, l-a dezamăgit pe Zed, care era încercat de ură și resentimente.

Chiar și atunci când invadatorii noxieni au început să amenințe pacea Primelor Pământuri, Shen a împărtășit fără tragere de inimă neutralitatea lui Kusho. Când Zed a abandonat Ordinul Kinkou pentru a se alătura luptei, Shen a rămas în templu.

La scurt timp după, multe provincii au fost ocupate de inamic. În ciuda acestui fapt, Shen s-a concentrat pe menținerea echilibrului spiritual al Ioniei. Pe când se afla departe de templu, a simțit un dezechilibru în Ordinul Kinkou. Grăbindu-se înapoi, a mai găsit doar câțiva supraviețuitori ai unui puci sângeros. A aflat de la aceștia că Zed își adunase propriii acoliți și pusese stăpânire pe templu.

Cea mai teribilă veste fu aceea că tatăl lui fusese ucis de omul pe care-l crezuse ca un frate.

Înăbușindu-și durerea, i-a condus pe membrii Ordinului care mai rămăseseră în viață în siguranța unui adăpost din munți. Shen și-a însușit sabia spiritului, arma tatălui său, și titlul de ochi al crepusculului. Nu voia răzbunare, ci doar să reconstruiască Ordinul Kinkou. Urmând în continuare principiile Kinkou, a început să recruteze și să antreneze noi adepți, în speranța de a reda ordinului forța de odinioară.

Un discipol anume a arătat un potențial nemărginit. Shen a învățat-o pe tânăra Akali Jhomen Tethi să stăpânească arta camuflajului și a subterfugiilor. Mayym, mama ei, îi fusese alături lui Kusho ca pumn al umbrei și părea că fiica ei îi va călca pe urme. Dar chiar și așa, Shen se vedea nevoit s-o țină în frâu pe Akali de fiecare dată când fata voia să lupte împotriva dușmanilor lor de moarte.

Când în cele din urmă Noxusul s-a retras, mulți ionieni au sărbătorit victoria mișcării de rezistență. Alții, precum Shen, au continuat să îndure consecințele războiului. Și-a urmat datoria, frământat de ura sa față de Zed și de îndoiala în propriile abilități de conducător. Anii de război afectaseră profund Primele Pământuri. Shen nu știa dacă noul ordin va putea să refacă vreodată echilibrul.

După ce Akali a devenit noul pumn al umbrei, Shen a simțit că fata începe să se îndepărteze. În timp, a început să-i critice învățămintele și a hotărât să părăsească ordinul.

Shen a meditat, a privit stelele și a înțeles că Akali trebuie să-și găsească propria cale... la fel ca Ordinul Kinkou.

Uneori, între luptele nevăzute de pe tărâmul spiritelor, Shen reflectează la valoarea convingerilor sale. N-a lăsat niciodată emoțiile să stea în calea misiunii sale de a proteja tradiția, dar întrebarea rămâne: cât timp poate un om să călătorească între două lumi, înainte ca faptele dintr-una să o distrugă pe cealaltă?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate