Erikutz Postat Iunie 4, 2020 Postat Iunie 4, 2020 CS: GO star fer a fost amendată după ce a făcut câteva comentarii rasiste în flux. CS brazilian: Echipa GO MIBR l-a amendat pe jucătorul de stele Fernando „fer” Alvarenga după ce a făcut comentarii rasiste în direct la o emisiune Twitch. Suma amendată nu a fost dezvăluită. Deși MIBR a afirmat că banii vor fi donați organizațiilor care luptă împotriva inegalității rasiale. Observațiile au fost făcute în timpul unui flux care a avut loc în ultimele săptămâni. Abia după ce Fer a început să interacționeze cu un telespectator care a presupus comentarea părului jucătorului. Conform unui traducere de la utilizatorul Reddit danielord92, Fer a răspuns spunând: „Nu mai atingeți părul meu? Ești trist pentru că părul tău este dur și rău? ” Redditorul continuă să explice că în Brazilia se folosesc uneori cuvinte precum „greu” pentru a descrie părul oamenilor negri. Conform traducerii, Fer continuă să se certe cu privitorul, se încălzește și mai mult atunci când este chemat pentru observațiile sale. MIBR a răspuns rapid la acest lucru, emitând o amendă nedisvăluită jucătorului. „Fer, unul dintre jucătorii noștri, a făcut o greșeală”, a declarat organizația într-un declaraţie lansat pe Twitter. "El a greșit. El a făcut comentarii în fluxul său care nu reflectă valorile noastre și, credem noi, care nu reflectă și valorile sale. " MIBR închide declarația, angajându-se să lucreze cu fer pentru „alegerea organizațiilor care promovează egalitatea rasială” pentru a dona suma amendată. Fer i-a emis scuze proprii comunității, afirmând: „Îmi cer scuze dacă am dat cumva impresia de rasism în fluxul meu. Toți cei care mă cunosc știu că nu am prejudecăți și sunt deschis la orice fel de opinii și dezbateri. ” Tânărul de 28 de ani și-a cerut scuze în continuare în video, unde explică, potrivit a traducere, că „nu avea cunoștințe despre rasismul structural” și că, după ce a vorbit cu oamenii, a „înțeles impactul pe care îl are”. MIBR concurează în prezent în cadrul emisiunii BLAST Premier Spring Showdown. Echipa va continua să joace în DreamHack Masters Spring în cursul acestei luni. Sursa: Click
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.