Sari la conținut

[ Champion Story ] Leona


Cosmina

Postări Recomandate

  • Numele campionului: Leona - Strălucirea zorilor 
  • Poza: Hoa4LAp.jpg
  • Poveste: 

       Pentru triburile Rakkor care trăiesc pe Muntele Targon, soarele e sacru, iar solarii sunt cei care îl venerează cu cea mai mare ardoare. Încă de la naștere, își învață copiii să onoreze soarele și să-și dea viețile pentru el până la întoarcerea Aspectului, despre care se spune că va vesti o mare amenințare. Leona a fost și ea unul dintre acești copii. A îmbrățișat credința solarilor cu ușurință, găsindu-și alinare și liniște în structura ei rigidă. Acest lucru a ajutat-o să-și perfecționeze rapid aptitudinile, iar capacitățile, voința și devotamentul de care a dat dovadă erau motive de invidie printre semenii săi. Nimeni nu se îndoia că, într-o bună zi, Leona avea să intre în rândurile războinicilor sfinți ai solarilor, Ra'Horak.

       Deși Leona progresa pe zi ce trecea, își observase maeștrii străduindu-se s-o disciplineze pe Diana, o copilă orfană care-i adusese la capătul răbdărilor. Inițial, aceștia luaseră curiozitatea ei drept un semn bun, însă în curând începuseră să ia întrebările Dianei ca pe provocări la adresa obiceiurilor solarilor. Leona a privit cum Diana a îndurat pedepse și a fost supusă izolării, însă acolo unde alții vedeau insolență, ea vedea un suflet pierdut, devotat căutării adevărului. Leona și-a găsit menirea în învățăturile solarilor, hotărând să încerce să i le împărtășească Dianei, la care până și cei mai toleranți dascăli renunțaseră. Cele două au început să discute aprins până târziu în noapte. Leona spera ca, într-o zi, Diana să accepte învățăturile și să vadă că tot ceea ce voia să afle era deja acolo. Deși n-a reușit s-o aducă pe Diana de partea ei, Leona a câștigat o prietenă.

         Într-o noapte, Diana i-a spus Leonei un secret. I-a destăinuit că descoperise o nișă ascunsă în munte, un loc antic unde pe pereți fuseseră zugrăvite simboluri stranii, ale unor societăți demult uitate. Dar când Diana i-a povestit ideea ei de a urca pe vârful Muntelui Targon pentru a afla mai multe, Leona a rugat-o să se oprească. Încercând s-o protejeze de mânia celorlalți solari, Leona a implorat-o pe Diana să promită că va abandona căutarea. Fără tragere de inimă, Diana a acceptat. Timpul a trecut, iar cele două n-au mai vorbit despre descoperirea Dianei. Leona credea că, într-un final, prietena ei renunțase. Dar, într-o noapte fatidică, a văzut-o pe Diana strecurându-se afară din templu și și-a dat seama că greșise amarnic.

         Deși primul ei instinct fusese să-i informeze pe bătrânii tribului, Leona a ales să-și protejeze prietena și să încerce s-o aducă înapoi. Plină de hotărâre, Leona a plecat pe urmele Dianei... Către vârful Muntelui Targon. Urcușul pe munte a fost cea mai grea încercare la care fusese supusă vreodată, un test care-a făcut-o să-și atingă și să-și depășească toate limitele. Însă antrenamentul său, voința de nestrămutat și grija pe care i-o purta Dianei i-au dat putere să continue. Ochii nemișcați ai trupurilor înghețate care nu apucaseră niciodată să vadă vârful muntelui îi vegheaseră urcușul, fixând-o din orbitele reci. Însă nici măcar privirile cadavrelor n-o abătuseră din drum. După un timp care-i păruse o eternitate, Leona a ajuns în vârf. Aflată la capătul puterilor, a descoperit-o pe Diana, care era învăluită de o coloană strălucitoare de lumină argintie. Silueta prietenei ei se contorsiona în agonie, iar urletele ei pulsau în aer.

           Leona i-a sărit imediat în ajutor, dar un val auriu de lumină a coborât din ceruri și a învăluit-o. Senzația care a cuprins-o era de nedescris, însă, în loc s-o ardă, lumina a început să-i curgă prin vene, inundând-o cu o putere incredibilă. Leona încercat să rămână conștientă și să lupte împotriva fluxului care amenința s-o dezintegreze. În cele din urmă, voința ei a câștigat, iar odată cu acest control, a dobândit și înțelegerea. Odată cu acest control, dobândise înțelegerea. Leona fusese schimbată pentru totdeauna. În trup purta esența Aspectului Soarelui. Destinul o alesese pentru a-i apăra pe solari. Chiar atunci, Leona a văzut-o pe Diana, înveșmântată într-o platoșă de un argintiu strălucitor, o reflexie stranie a armurii aurii pe care o purta și ea. Diana a implorat-o pe Leona să i se alăture în căutarea răspunsurilor pe care solarii nu i le puteau oferi. Însă Leona i-a cerut să se întoarcă acasă și să se supună judecății preoților. Niciuna dintre ele n-a cedat, așa că au hotărât să-și decidă soarta prin luptă dreaptă. Confruntarea a fost scurtă, o încrâncenare înflăcărată între puterea soarelui și a Lunii, iar la sfârșitul ei, tăișul în formă de semilună al Dianei se afla la gâtul Leonei. Dar, în loc s-o ucidă, Diana a ales să fugă. Devastată, Leona a coborât muntele și s-a întors la bătrânii tribului.

         Dar când a ajuns acasă, a găsit numai măcel. Mulți preoți solari și războinici Ra'Horak fuseseră uciși, de ceea ce părea a fi fost mâna Dianei. Supraviețuitorii erau fascinați de faptul că două Aspecte se pogorâseră printre ei, iar Leona era hotărâtă să fie lumina călăuzitoare a poporului său, așa cum fusese mereu soarele. Leona a jurat s-o găsească pe Diana, nu doar pentru a menține dominația solarilor, dar și pentru a o ajuta pe vechea ei prietenă să învețe să controleze puterea Aspectului Lunii, înainte ca aceasta s-o distrugă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate