Sari la conținut

[ Champion Story ] Camille


Cosmina

Postări Recomandate

  • Numele campionului: Camille - Agentul din umbră
  • Poza: E8HL942.png
  • Poveste: 

       Clanul Ferros știe ce-nseamnă sacrificiul.

   Cea mai mare parte a averii familiei se datora unui cristal rar, obținut de la brackerni, creaturi care trăiesc în Shurima. Aceste hex-cristale sau ''cristale primordiale'' aveau o putere pe care, până atunci, doar cei cu abilități magice înnăscute o putuseră stăpâni. Elicia, stră-strămătușa lui Camille, își pierduse un braț în timpul unei prime expediții, iar sacrificiul său inspirase motto-ul familiei Ferros: ''Pentru familie, dau totul''. Însă brackernii erau o resursă finită, iar familia lui Camille s-a văzut nevoită să augmenteze cristalele acumulate. Investind pe ascuns în chimtech și alchimie runică, familia Ferros a reușit să creeze niște hex-cristale sintetice, mai puțin puternice, dar mai ușor de obținut.

   Însă consecințele n-au întârziat s-apară, iar despre producția acestor cristale se zvonea de ceva vreme că era una dintre cauzele principale ale Cenușii din Zaun. Mai mult, clanul. Ferros a reușit să-și mențină monopolul asupra acestei resurse neprețuite folosind spionajul, intimidarea și crima, asigurându-și astfel linia de producție în Zaun și menținând locul familiei în prestigioasa Casă a Alizeelor din Piltover.

    Fiind copilul cel mai mare al liderilor clanului Ferros, Camille a avut parte de o educație aleasă. A avut profesori excepționali, a învățat să vorbească mai multe limbi străine și să cânte cu virtuozitate la celovină. De asemenea, a învățat să citească și să scrie în shurimana antică ajutându-și tatăl la săpături în Valea Odyn.

    Conform tradiției, unul dintre copiii mai mici prelua rolul de inteligențiar principal al familiei, protejându-i interesele și colaborând cu conducătorul clanului pentru a asigura succesul celor de-un sânge cu el prin orice mijloc necesar. Însă, Stevan, fratele mai mic al lui Camille, era firav din naștere, iar sora lui i-a luat locul. Stevan a urmărit-o cu invidie de-a lungul anilor cum s-a antrenat, devenind expertă în lupte, misiuni de spionaj și interogări.

     Când avea 25 de ani, Camille și tatăl ei au fost atacați de o bandă de tâlhari augmentați, care-ncercau să pună mâna pe secrete comerciale profitabile. Rănile tatălui ei s-au dovedit fatale, iar mama lui Camille s-a stins la scurtă vreme după el. Titlul de conducător al clanului i-a revenit lui Stevan, care, nerăbdător să se afirme ca lider, a dublat eforturile de cercetare ale clanului în domeniul augmentărilor umane cu tehnologie hextech.

      După un an de doliu, Stevan a supravegheat inițierea lui Hakim Naderi, un tânăr cristalograf din Bel'zhun cu mult potențial, ca făurar-șef al familiei. Camille i-a cerut lui Hakim să-i augmenteze corpul cu tehnologia hextech. Hakim s-a îndrăgostit pe loc de ea și, pregătind procesul și petrecând timp împreună, la povești despre nisipurile Shurimei, Camille și-a dat seama că-i împărtășea sentimentele. Aventura dintre ei a devenit tot mai nechibzuită, pe măsură ce se apropiau de ziua augmentării și, implicit, de sfârșitul relației lor. Hakim avea să se ocupe de alte proiecte, iar Camille urma să se întoarcă la responsabilitățile ei de inteligențiar principal. Dar Hakim era îngrijorat că în timpul operației avea să facă o incizie prea adâncă în inima lui Camille și să-i înlăture umanitatea.

      Cu câteva zile înainte de operație, Hakim a cerut-o în căsătorie și a implorat-o să fugă cu el în lume. Pentru prima oară în viața ei, Camille se confrunta cu o dilemă sfâșietoare. Stevan însă n-avea nicio remușcare, având nevoie de Camille pentru a-și executa viziunea. Când a aflat că Hakim o ceruse de soție în secret, Stevan a născocit un plan, înscenând un atac asupra sa într-o zi în care știa că Hakim și Camille urmau să fie împreună. Când și-a văzut fratele plin de sânge și de vânătăi, Camille și-a dat seama că atunci când inteligențiarul se lasă distras, orice se poate întâmpla.

      Hakim a insistat să fugă cu el, dar ea nu i-a dat ascultare. Pentru familie, ar fi dat totul. Camille a pus capăt relației cu Hakim și a insistat să fie augmentată. Făurarul era singurul care o putea opera în siguranță, așa că i-a extras el însuși inima lui Camille și a înlocuit-o cu tehnologie hextech. Apoi a plecat. Când s-a trezit, Camille era singură în laboratorul pe care-l împărțise cu Hakim.

      S-a dedicat muncii sale, adăugându-și tăișuri la picioare, cârlige la șolduri și multe alte modificări minore, ceea ce i-a determinat pe unii să se-ntrebe cât mai rămăsese din fata de altădată. Clanul Ferros a continuat să acumuleze putere și bani, iar misiunile lui Camille au devenit din ce în ce mai periculoase și violente.

Mulțumită inimii hextech, Camille nu putea îmbătrâni. Însă acest lucru nu era valabil și pentru fratele ei. Trupul lui Stevan a devenit tot mai slab, dar asta nu l-a făcut să renunțe la conducerea clanului.

      În cele din urmă, Camille a descoperit cât de profund o trădase Stevan și a realizat că uneltirile lui nu mai reprezentau interesele familiei. În acel moment, a lăsat deoparte și ultimele sentimente pe care le nutrea pentru fratele ei. După ce a numit-o conducătoare a clanului pe strănepoata ei preferată, acum Camille se ocupă atât de afacerile externe ale familiei, cât și de operațiunile sale mai obscure. Gata să rezolve și cele mai... dificile probleme ale clanului, Camille și-a acceptat complet transformarea supraumană și tot ce implică aceasta, însă în inima ei hextech se mai strecoară din când în când o melancolie stranie, care s-ar putea dovedi problematică.

      Indiferent, Camille refuză să stea degeaba și-și umple timpul executând impecabil misiuni de spionaj industrial, savurând câte-o ceașcă de ceai fierbinte și făcând plimbări lungi prin Cenușa din Zaun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate