Sari la conținut

CS: GO: XYP9X SE VA REDUCE LA ASTRALIS


Erikutz

Postări Recomandate

CS: GO player Xyp9x ridică un fan și se uită la aparatul foto

Astralis caută un înlocuitor, deoarece se pare că Xyp9x pleacă în concediu.

 

Jucătorul stelist Andreas „Xyp9x” Højsleth a părăsit Astralis în concediu, potrivit unui raport de la DBLTAP. Motivul plecării sale este necunoscut și nu este clar cât timp va fi în afara listei active a echipei. Această schimbare apare la scurt timp după ce, de asemenea, temporar, liderul din joc Lukas „gla1ve” Rossander a demisionat din partea echipei.

Astralis caută în prezent un înlocuitor pentru Xyp9x, conform raportului DBLTAP. Antrenorul Danny „zonic” Sørensen a completat postul vacant în practici, în timp ce echipa a contactat Ninjas în pijamale și Heroic pentru a întreba despre Jonas „Lekr0” Olofsson și, respectiv, Patrick “es3tag” Hansen. Astralis nu a putut ajunge la un acord cu oricare organizație. Echipa este de așteptat să joace fără Xyp9x cel puțin prin DreamHack Masters Spring Europe.

 

GLA1VE, ACUM XYP9X

 

Astralis a făcut o altă listă la începutul acestei luni, înlocuindu-l pe Lukas „gla1ve” Rossander cu Jakob „JUGi” Hansen, în timp ce Emil „Magisk” Reif a preluat funcțiile de conducere în joc. JUGi s-a alăturat formației Astralis ca înlocuitor alături de fostul coechipier es3tag. Es3tag încă nu s-a alăturat oficial echipei, împiedicându-l să ia locul lui Xyp9x pe lista activă. Es3tag urmează să ia numele Astralis la începutul lunii iulie.

 

Xyp9x a făcut parte din lista originală Astralis împreună cu „dispozitivul” Nicolai Reedtz și Peter „dupreeh” Rasmussen. În timpul mandatului său sub banner-ul Astralis, Xyp9x a câștigat patru echipe CS: GO Majors, Intel Grand Slam Sezonul 1 și nenumărate alte turnee.

În prezent nu este clar cine va câștiga Astralis în meciurile lor viitoare. Echipa urmează să joace în show-ul BLAST Premier Spring Showdown. Aici, aceștia se vor confrunta mai întâi cu Ninjas în Pajama la 1 iunie.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate