Sari la conținut

CE FACE CA COUNTER-STRIKE SĂ DEVINĂ UN CLASIC FĂRĂ VÂRSTĂ ÎN SPORTURI


Erikutz

Postări Recomandate

CSGO Esports

 

Dintre toate titlurile de sport care au adus vreodată ecrane jucătorilor, puțini se pot lăuda cu succesul principal al Counter-Strike.

Ținută cu o stimă similară sau chiar mai mare decât contemporanii săi StarCraft și Dota, Counter-Strike este un clasic cu o moștenire care se întoarce până în noiembrie 2000. De atunci, sporturile au crescut de la obscuritate pentru a deveni un fenomen mondial și Counter-Strike a jucat un rol consistent în succesul său.

În această perioadă, unele jocuri precum StarCraft și-au ținut timpul în centrul atenției doar pentru a-și pierde locul pe podium. Alții, cum ar fi Dota, au fost nevoiți să se extindă masiv pe sistemele lor originale pentru a rămâne la curent. Counter-Strike, pe de altă parte, a experimentat în mare parte doar modificări cosmetice care trebuie păstrate la zi. În ciuda acestui fapt, CS rămâne unul dintre cele mai celebrate jocuri de sport din toate timpurile, după cum ilustrează Esports Earnings, dar cum a reușit acest feat?

 

Fără îndoială, unul dintre cei mai profunde contribuitori la popularitatea Counter-Strike este revelația care a devenit în primele vârste ale jocurilor de internet și LAN. Când a sosit CS: GO, nu a mai existat nimic, cel puțin niciun joc care să ofere nivelul de polonez pe care CS: GO l-a îndeplinit mai devreme. A devenit chestia legendei, un joc care a umplut locul potrivit la momentul potrivit.

Chiar când LAN-urile au ajuns la curent, Counter-Strike a fost acolo. La fel cum jocurile de acțiune au devenit viabile pe internet mai rapid, Counter-Strike a fost acolo. Când computerele au devenit omniprezente, Counter-Strike a fost acolo. A fost furtuna perfectă, oferindu-i lui CS: GO un salt din poartă pe care practic niciun alt titlu de sport nu s-ar mai potrivi vreodată.

 

 

SIMPLITATE, COMERCIALIZARE ȘI MĂIESTRIE

 

Cealaltă latură a acestei ecuații provine de la câmpurile conexe ale simplității, comercializarea jocului și plafonul incredibil de înalt. De exemplu, luați în considerare modul în care un spectator extern poate vedea StarCraft. APM extrem de ridicat și mișcarea rapidă pot face ca jocul să fie în mare măsură inscriptibil. În mod similar, în Dota, cei peste 100 de eroi individuali enumerați la Dota 2 Freaks  poate confunda spectatorii, chiar dacă scopul final rămâne simplu.

Counter-Strike ia o altă cale, prin faptul că emană o formă de puritate. Omoară echipa adversă, dezamorsează bomba, salvează ostaticii. Folosiți arme, grenade și cuțite. Această coloană vertebrală fundamentală a rămas aceeași de la începuturi și, deși numărul de arme a crescut de la 25 la 34, metodologia generală a jocului este încă relativ simplă de înțeles și de urmat, chiar și pentru cei neinițiați

 

Acesta este unul dintre motivele pentru care Counter-Strike a devenit popular și pe site-urile de pariuri precum Vulkan Bet. În timp ce alte jocuri s-ar putea lupta să obțină tracțiune în afara sferelor lor dedicate datorită alienării, CS: GO își găsește mai ușor piciorul. Există o mare varietate de meciuri în întreaga lume, iar șansele la meciuri sunt actualizate constant. Jucătorii își pot plasa pariurile foarte ușor, ceea ce reflectă calitatea simplistă a jocului.

Componenta finală a CS: popularitatea de durată a GO este cea a măiestriei. Oricine poate juca un joc scăzut de CS: GO și să înțeleagă elementele de bază în câteva minute. Obținerea nivelului de abilități de nivel superior, cu toate acestea, va necesita mii de ore de experiență, meta-discuție și o planificare atentă. La fel ca multe jocuri tradiționale care nu sunt electronice, acest lucru oferă oamenilor de toate nivelurile de îndemânare ceva de care să se bucure, chiar dacă joacă în moduri foarte diferite.

 

12034135733_c001f91b14_c.jpg

 

Având în vedere imaginea de ansamblu a unui joc precum Counter-Strike, este dificil să-l măsori împotriva oricărui alt sport. Acest lucru se datorează faptului că, ca un tip de sport încă la început, nu se știe ce forme vor lua sporturile în cele din urmă. Acestea fiind spuse, având în vedere ce poate oferi Counter-Strike și calea pe care a parcurs-o până acum, nu am fi surprinși să aflăm că devine echivalentul digital al golfului sau al fotbalului. Counter-Strike este aici pentru a rămâne, asta este sigur, indiferent de noile evoluții pe care le-ar putea aduce sporturile.

 

Sursa: Click

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate