Sari la conținut

Olofmeister ia o pauza, posibilul nou membru Faze;


Erikutz

Postări Recomandate

CS: GO Player Olofmeister în picioare, cu brațele încrucișate și un logo Faze Clan în spatele lui

Olof "olofmeister" Kajbjer a decis să renunțe temporar la lista activă a FaZe Clan. El afirmă că s-a simțit incredibil de obosit și își pierde motivația. Aceasta este deja a treia pauză pe care Olof o ia în carieră; cine va completa locul eliberat nu este încă dezvăluit.

 

Anterior, Olof a făcut o pauză în aprilie 2016 timp de două luni din cauza unei leziuni la încheietura mâinii. Doi ani mai târziu, în aprilie 2018, a luat trei luni pentru probleme personale. Olofmeister reprezintă clanul FaZe din august 2017. Organizația nu a dezvăluit niciun plan despre cine va fi stand-in-ul jucătorului suedez, dar mulți oameni cred că va fi Jonas "Lekr0" Olofsson. Recent, Lekr0 a fost băncut de la Ninjas din Pajama.

 

CS: GO player Olofmeister care bate un coechipier pe spate în timp ce merge 

 

FaZe Clan vizează jucătorul lituanian Aurimas „Bymas” Pipiras, în vârstă de 16 ani, pentru a se alătura echipei CS: GO, potrivit raport de la DBLTAP. Tânărul jucător îl va înlocui pe Olof „olofmeister” Kajbjer, dacă se înscrie în formația activă.

 

CINE ESTE BYMAS?

 

Bymas este destul de neexperimentat, nefiind încă reprezentat o organizație profesională în cariera sa de Counter-Strike. Cu toate acestea, adolescentul joacă în Europa FACEIT Pro League. Aici, a găsit plăcuțe înalte în timp ce juca împotriva unora dintre cele mai bune talente CS: GO din lume. Jucătorul de lungă durată al Clanului FaZe, Nikola „NiKo” Kovač, a menționat Bymas într-o Interviu 2019, unde a declarat că a crezut că talentul tânăr va fi un „mare lucru” în CS: GO.

Se pare că Bymas se va alătura echipei în proces, în locul lui Olofmeister, care a dezvăluit recent decizia sa pășește de la CS competitiv: GO. Olofmeister este alături de FaZe Clan din 2017. A câștigat ESL One New York 2017, EPICENTER 2018, BLAST Pro Series Miami și multe alte evenimente cu echipa. Tânăra de 28 de ani a abandonat temporar din cauza oboselii.

Dacă Bymas face legătura cu echipa, ar putea să-și facă debutul sub bannerul FaZe Clan la sfârșitul acestei luni. Echipa urmează să joace în DreamHack Masters Spring Europe.

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate