Sari la conținut

Mai avem câțiva ani de așteptat până la The Elder Scrolls 6


IoNuT™

Postări Recomandate

the elder scrolls 6 Bethesda

 

Mai țineți minte cum, în ere de mult apuse, Bethesda a dezvăluit la E3 un joc numit The Elder Scrolls 6? Știu, a fost un veritabil șoc, în special pentru cei care credeau că este Skyrim 2 și nu se prindeau de unde vine 6-ele din coadă.

Eh, tot va mai trebui să răbdăm mult și bine până ce vom vedea mai multe din The Elder Scrolls 6. Nu în sensul că avem de așteptat o grămadă până ce va fi lansat… bine, avem de așteptat o grămadă până ce va fi lansat, dar avem de așteptat câțiva ani de zile până ce vom mai vedea ceva despre el. Orice. O imagine, un trailer, un afiș, un leak masiv pe Kotaku. Pete Hines, șeful componentei de marketing a Bethesda, a ținut să clarifice pe Twitter că nu ar trebui să ne așteptăm să vedem jocul mai devreme.

Nu ar trebui să vă vă faceți iluzii că jocul se află după colț și că va fi lansat de la o zi la alta un trailer din el. Bethesda va începe campania de promovare pentru The Elder Scrolls 6 abia după ce următorul lor mare proiect, Starfield, va fi lansat.

Și când apare Starfield? Am impresia că am speculat anterior că va sosi prin 2021. Poate vom afla mai multe la vară, când urmează să fie prezentate diversele anunțuri care erau rezervate pentru E3 2020.

 

 

sursa:        ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate