Sari la conținut

Ubisoft va dezvălui noutăți în luna iulie


IoNuT™

Postări Recomandate

wash dogs

 

Ubisoft a dezvăluit că evenimentul pe care trebuia să îl organizeze la defunctul E3 2020 a fost reimaginat și recristalizat sub forma unei prezentări ce va avea loc în ziua de 12 iulie, ora 10 seara.

Și ce exact vom vedea la acest eveniment? Dacă ar fi să judecăm după imaginea care a acompaniat anunțul, atunci vom vedea… cam fiecare joc Ubisoft al ultimului deceniu.

 

Pe lângă gameplay-ul promis de la AC Valhalla, ar trebui să vedem pe aici câteva mostre noi din acele jocuri Watch Dogs și Rainbow Six despre care nu a mai vorbit nimeni de ceva vreme, sau poate acel Skull and Bones care cu siguranță încă nu este anulat. Apoi, ar mai fi și un moment foarte bun pentru ca Ubisoft să dea speranță publicului că încă mai are de gând să lanseze Beyond Good and Evil 2 de data aceasta.

De asemenea, judecând după comentariile de la acel tweet, publicul este tare interesat de un joc aniversar Rayman, din moment ce dihania împlinește 25 de ani de când și-a făcut pentru prima dată apariția.


 
Pe lângă asta, probabil vom vedea și vreun nou joc Far Cry sau încă un Tom Clancy, a cam trecut 5 minute de la ultimul, așa că trebuie să grăbească pentru menține ritmul.

 

 

sursa:           ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate