Sari la conținut

Steam ar putea primi un sistem de loialitate in viitorul apropiat


IoNuT™

Postări Recomandate

Steam

 

In acest punct nu cred ca trebuie sa mai spun ce este acela Steam. La fel ca si mine, multi dintre voi probabil sunteti fani loiali ai serviciului; si pe buna dreptate. Valve stie asta si se pare ca pregateste un sistem de loialitate pentru noi. Informatia a fost dezvaluita de dataminers si suna cel putin interesant la prima vedere.

Valve lucreaza la un sistem de loialitate care va oferi premii. Acesta are un sistem de punctaj si un altul care adauga reactii la recenziile utilizatorilor. Se pare ca vorbim despre iteme bonus, puncte pentru nivelul badge-urilor si chiar si reduceri.

Pavel Djundik, dezvoltator SteamDB

Sistemul de recenzii va fi modificat masiv
In momentul de fata, poti reactiona foarte limitat la un review de joc pe Steam. Este useful sau funny. In plus, acesta se zbate intre o platforma de critici personale si pur si simplu un mod de a ataca un joc din motive ce nu tin neaparat de acesta (ex. scandalul Take-Two si review-urile lui GTA V). In curand asta se va schimba deoarece vei putea interactiona mai mult cu aceste recenzii. In acest fel, vei putea sorta mai bine continutul pe care vrei sa-l vezi atunci cand cauti un review pentru un joc anume.

Pe langa aceste schimbari, am mai aflat si perioada in care se va desfasura Steam Summer Sale anul acesta. Informatia vine tot de la Pavel Djundik. Perioada de spart bani din aceasta vara se va desfasura intre 25 Iunie si 9 Iulie, asa ca daca va faceti economii pentru acest eveniment, aveti timp berechet. Din pacate, evenimentele astea nu prea au mai fost ce obisnuiau sa fie, insa tot apar oferte demne de luat in seama.

 

 

sursa:               ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate