Sari la conținut

Square Enix ofera un pachet de jocuri foarte stufos cu 95% reducere


IoNuT™

Postări Recomandate

Square Enix Logo

 

Cand te gandesti la companii iubite de fanii jocurilor, nu ai cum sa nu te uiti si spre Square Enix. Titluri precum Final Fantasy, Tomb Raider sau Just Cause sunt doar o mica parte din catalogul imens al companiei. Partea cea mai tare este ca acum poti cumpara un pachet imens de jocuri cu o reducere de 95%. Unde mai pui ca ajuti si lumea in acest fel? Da, toti banii obtinuti din vanzarea acestui pachet merg catre fundatii caritabile din Europa si SUA.

The Square Enix Eidos Anthology este un pachet imens de jocuri care include nu mai putin de 54 de titluri. Printre acestea se numara si Tomb Raider, Just Cause sau Deus Ex. Aceasta este o ocazie numai buna de a-ti imbogati libraria de pe Steam si de a pune mana pe o multime de jocuri clasice. Acest bundle este un amestec de jocuri vechi si noi, astfel vei gasi cam tot ce are Square Enix de oferit. Pe langa jocuri, pachetul include si o multime de DLC-uri care adauga si mai multa valoare colectiei.


 
Costul pentru intregul pachet este de 38.30 euro, dar acesta scade daca ai deja o parte din jocuri. In plus, toti banii se duc spre cauze bune, deci impustin doi iepuri dintr-un foc. Spre exemplu, pentru mine, pretul acestui pachet este de 29.70 euro deoarece am cateva dintre jocurile incluse. Daca vrei sa cumperi acest pachet, acceseaza pagina de Steam. Acolo vei putea vedea ce contine The Square Enix Eidos Anthology si iti va fi calculat pretul.

Square Enix Eidos Anthology Pack

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate