Sari la conținut

Avem primele imagini din DLC-ul lui DOOM Eternal


IoNuT™

Postări Recomandate

Doom Eternal Review

 

 

Primul DLC pentru DOOM Eternal a fost dezvaluit astazi prin intermediul a doua imagini. Acestea arata niste scenarii diferite fata de ceea ce am vazut pana acum, iar premisa este si ea interesanta. Acest DLC va face parte din Year One Pass.

Legenda lui Slayer continua…

Victoria ta in fata armatei iadului a salvat umanitatea de la extinctie, dar a venit cu un cost. Balansul de putere in ceruri este stricat si este nevoie ca liderul suprem al universului sa intervina. Vei purta noi lupte in locuri nemaivazute pana acum in universul DOOM, te vei lupta cu si mai multi demoni si vei primi abilitati noi in lupta ta neincetata cu fortele raului.

Acest DLC vine insa si cu vesti rele pentru fanii lui DOOM Eternal. Acesta nu va mai avea aceeasi coloana sonora ca si jocul, intrucat compozitorul acesteia, Mick Gordon, s-a separat de studio dupa o disputa cu Marty Stratton, producatorul executiv. Este o pierdere destul de mare, mai ales ca toata lumea a laudat partea auditiva a jocului si am vazut si efortul pe care l-au depus toti muzicienii implicati in acest proiect. Bethesda a dat cu batul in balta, din pacate.

Daca nu ati pus inca mana pe DOOM Eternal, trebuie sa va zic de pe acum ca este un joc foarte bun. O continuare potrivita pentru DOOM din 2016 si un joc de actiune care are sanse la titlul de jocul anului. Daca vreti sa aflati mai multe, va incurajez sa cititi si review-ul scris https://zonait.ro/review-doom-eternal-omenirea-are-nevoie-de-tine/ de mine pe langa perioada lansarii.

 

 

sursa:              ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate