Sari la conținut

Pyth, fostul jucător NIP, se retrage;


Erikutz

Postări Recomandate

M47x15x.png

 

 

Fostul jucător NIP, Jacob "Pyth" Mourujavri, a anunțat că se retrage de pe scena Counter Strike Global Offensive. Tânărul de 26 ani , a anunțat printr-un tweet că se retrage, dorind să joace un alt joc: Valorant.

Acesta a explicat că nu a reușit să ajungă la perfomanțele pe care și le-a dorit și nici la nivelul de joc pe care îl avea cât timp a jucat pentru NIP.

Pyth este cunoscut pentru cele 18 luni jucate pentru organizația NIP, acesta participând la: major-ul ESL ONE COLOGNE 2016; a câștigat  Dreamhack Master Malmo 2016. După despărțirea de NIP, a jucat pentru mai multe echipe din Europa precum: SK Gaming și FlipSid3 Tactics, pe lângă asta, a jucat, aproximativ, 8 luni în America de Nord pentru echipe precum: Luminosity, Mythic și Winterfox.

A găsit oportunități în 2017, după despărțirea de NIP, dar nu a reușit să ajungă în top cu echipe precum Chaos, Vexed sau Final Tribe.

Ultimul său meci a fost drept stand-in pentru echipa: SMASH.

Pyth a mai declarat: 

Citat

În anii ce au trecut (după plecarea de la NIP) nu am reușit să ajung la nivelul care l-am avut cândva.

Nu  mi-am găsit nicăieri locul și a fost greu să găsesc echipa bună cu atâtea proiecte diferite. Am învățat din greșeli, dar am reușit și să iau cu mine lucrurile bune.

 

Sursă știre:HLTV

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate