Sari la conținut

Mass Effect Trilogy HD Remake ar putea fi lansat la anul


IoNuT™

Postări Recomandate

Mass Effect

 

Trilogia Mass Effect ar putea primi un remake HD in 2021; sau cel putin asta reiese din surse destul de sigure. Chiar ieri am vorbit despre un raport in care se specifica ca EA va oferi upgrade-uri gratuite pentru jocurile next-gen. Ei bine, era mai multa informatie acolo decat am putut afla, astfel au iesit la iveala noi detalii. Dar mai intai, sa vedem ce are de zis compania:

Privind spre anul fiscal 2021, o sa ne marim portofoliul de jocuri inovative si de calitate mare. Planurile noastre sunt de a lansa 14 titluri noi. Printre acestea regasim si titlurile sportive anuale: FIFA, Madden, NHL si inca un joc sportiv neanuntat. Planurile pentru 2021 includ si patru jocuri care vor avea la baza IP-urile noastre. De la Command & Conquer pana la cateva jocuri inca neanuntate pentru PC si console. De asemenea, vom lansa si cateva jocuri indie prin intermediul EA Partners, alaturi de doua titluri pentru mobile.

EA-Fiscal-Report-Q1-2020.jpg

In tabelul de mai sus, vedem despre ce jocuri este vorba. Ce este mai interesant insa, regasim scris cu litere mici mai jos. In randurile de sub tabel este specificat un titlu EA HD aditional. Dar oare ce sa fie? Ei bine, dupa spusele lui Jeff Grubb de la VentureBeat, ar fi vorba despre Mass Effect Trilogy HD Remake. Grubb are o reputatie de om de incredere cand vine vorba de astfel de declaratii. De asemenea, tot el spune ca aceste remake-uri nu vor fi lansate si pe Nintendo Switch.

Ce jocuri va lansa EA pe langa Mass Effect Trilogy HD Remake?
Pana acum, lista de lansari a Electronic Arts cuprinde cateva titluri la care mai adaugam si jocurile indie si pe cele pentru mobile. In plus, se pare ca Skate 3 Mobile este pe bune si vom vedea in viitor si aceasta portare.

FIFA 21
Madden NFL 21
NHL 21
Un al patrulea joc sportiv
Mass Effect Trilogy Remake
Command & Conquer Remastered
Burnout Paradise Remastered (Switch)
Medal of Honor VR

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate