Sari la conținut

EA anunta ca va oferi upgrade-uri gratuite pentru jocurile lansate pe Xbox Series X si PlayStation 5


IoNuT™

Postări Recomandate

Electronic Arts EA

 

Nu visezi, totul este real si EA s-a hotarat sa nu mai fie o companie atat de rea. Se pare ca va oferi chiar si upgrade-uri gratuite la versiunile next-gen pentru anumite jocuri. Stim deja ca Microsoft ofera functia Xbox Series X Smart Delivery. Aceasta permite jocurilor dezvoltate de Xbox Game Studios sa fie disponibile si pe next-gen fara o achizitie separata. Aceeasi miscare au facut-o si alti publisheri: CD Projekt Red cu Cyberpunk 2077 si Ubisoft cu Assassin’s Creed Valhalla.

Revenind insa la EA, vestea a venit ca parte a unui raport de incasari. Compania a confirmat ca va oferi upgrade-uri next-gen pentru o parte din jocurile pe care le va lansa si pe generatia actuala. Si mai interesant de atat, discutia a fost la plural, deci este vorba atat de Xbox, cat si de PlayStation. Asta confirma si faptul ca Sony va permite acelasi proces de upgrade ca si Microsoft.

Trebuie luat in considerare faptul ca vom recunoaste venitul din jocurile pe care le lansam pe generatia curenta, iar aceste vor putea fi upgrad-ate gratuit pentru consolele next-gen.

Blake Jorgensen, EA

Nu stiu ce se intampla, dar chiar mai devreme am scris despre faptul ca Apple devin baieti buni. Acum scriu despre EA… unde mai pui si faptul ca vedem din ce in ce mai multe jocuri bune. Poate ca pandemia asta chiar a scos ce e mai bun din oameni. Ori unele companii au inteles ca isi vor pierde publicul incet si sigur si au luat masuri. Oricare ar fi explicatia, ma bucur sa vad un nume precum EA ca face un pas in directia buna, mai ales ca am copilarit cu jocuri publicate de acestia. Asta pe vremea cand erau inca bune.

 

 

sursa:         ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate