Sari la conținut

The Lord of The Rings: Gollum este primul joc pentru PS5 pe care-l vedem


IoNuT™

Postări Recomandate

The Lord of the Rings Gollum

 

Saptamana aceasta va fi foarte importanta pentru noua generatie de console. Microsoft urmeaza sa anunte in decursul zilei de joi cateva jocuri pentru Xbox Series X. In plus, Daedalic Entertainment a anuntat The Lord of The Rings: Gollum pentru PlayStation 5. Odata cu anuntul, avem parte si de cateva screenshot-uri din joc.

The Lord of the Rings Gollum

The Lord of the Rings Gollum

The Lord of the Rings Gollum
Despre joc nu sunt foarte multe informatii, insa din poze vedem ca ai un sistem de dialog bazat pe decizii si ca va fi jucat din perspectiva 3rd person. Grafica nu este ceva wow, mai ales ca multi dintre noi avem si PC-uri de gaming. Pentru consola insa, mai ales ca vorbim despre niste screenshot-uri dintr-un joc de lansare, eu zic ca este ok. The Lord of the Rings: Gollum va urmari, evident, povestea din perspectiva aratarii obsedate de inel.

Cat despre platformele pe care va aparea acest joc, ei bine se pare ca generatia actuala a fost data uitarii. Astfel, se pare ca ar fi planificat doar pentru o lansare pe PC, PlayStation 5 si Xbox Series X. Daca asa arata viitorul in materia de fidelitate grafica pe console, o sa ma scuz de pe acum daca nu sunt impresionat. Evolutia oricum o vad fiind mai de graba spre rezolutii mai mari si framerate-uri imbunatatite. Desigur, se va pune accentul si pe tehnologii precum HDR si Ray Tracing, asadar nu cred ca putem judeca doar pe baza unor imagini.

 

 

sursa:            ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate