Sari la conținut

[ Champion Story ] Anivia.


IchiGod.

Postări Recomandate

Numele campionului: Anivia

Poza: Xo5mkE7.jpg

Poveste:

Anivia este o ființă a iernii celei mai crâncene, o întrupare mistică a magiei ghețurilor și o protectoare străveche a Freljordului. Ea poate chema întreaga putere și furie a acestor ținuturi, invocând zăpada și vântul cel aprig pentru a-și apăra căminul de cei ce vor să-i facă rău. Este o creatură benevolă, dar misterioasă, a cărei sarcină eternă este să vegheze Freljiordul de-a lungul vieții, morții și renașterii sale.

La fel ca înghețul fără de sfârșit, Anivia face parte din Freljord. Cu mult înainte ca muritorii să pună piciorul în tundra rece din acest ținut, ea trăise deja nenumărate vieți și suferise la fel de multe morți. Începuturile și sfârșiturile ciclului ei etern prevesteau întotdeauna mari schimbări, de la potolirea celor mai năprasnice furtuni și până la fluxul și refluxul erelor glaciare. Se spune că, atunci când criophoenixul moare, o eră se sfârșește odată cu ea, iar odată cu renașterea ei începe o nouă eră.

Deși Anivia nu își mai amintește viețile ei trecute, ea își cunoaște rostul: trebuie să protejeze cu orice preț Freljordul.

Când a renăscut ultima oară, Anivia a fost martora ascensiunii unui trib puternic și unit. Le-a păzit pământurile cu mândrie, urmărindu-i cum prosperă, dar unirea lor nu putea dura la nesfârșit. Marele trib s-a divizat în trei și, după o asemenea schimbare monumentală, Anivia a privit locuitorii din Freljord cum se lasă copleșiți de setea de luptă. În timp ce încerca să calmeze frământările ce-i distrugeau căminul, Anivia a început să simtă un alt pericol, unul mult mai mare: un rău străvechi, care creștea ascuns în măruntaiele pământului. Spre groaza ei, simțea că însăși magia pură a gheții devenea întunecată și alterată. Asemenea sângelui ce se împrăștie în apă, întunericul se strecura în Freljord. Anivia, al cărei destin era strâns legat de acest pământ, și-a dat seama că, dacă acest rău va prinde rădăcină în Freljord, întunericul își va croi loc și în inima ei. Criophoenixul nu mai putea rămâne un simplu străjer, ci trebuia să facă ceva.

Anivia s-a aliat aproape imediat cu Ashe, arcașa grețurilor. La fel ca ea, și Ashe credea că unificarea triburilor va pune capăt conflictului perpetuu din Freljord, așa că Anivia s-a oferit să o ajute. Acum că războiul stă să izbucnească, Anivia se pregătește să lupte pentru pace, știind în același timp și adevărul inevitabil al destinului său. Într-o zi, răul se va înălța din mijlocul ghețurilor, iar ea va trebui să-l distrugă cu orice preț.
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate