Sari la conținut

1724 de teste pentru COVID-19, efectuate în primele două ligi din Germania. Peste 99% sunt negative!


IoNuT™

Postări Recomandate

FC Bayern Muenchen v Borussia Dortmund - Bundesliga

 

Liga Profesionistă de Fotbal din Germania (DFL) a anunțat rezultatele după primul set de teste efectuat la nivelul primelor două ligi.


În total, au fost efectuate 1724 de teste, aici fiind incluși jucătorii, antrenorii și fizioterapeuții de la cele 36 de echipe, din prima și a doua ligă germană.

Au fost înregistrate doar 10 cazuri de infectare cu COVID-19, adică mai puțin de 1% din totalul testelor făcute. Persoanele respective au fost izolate și vor urma indicațiile autorităților.

Vineri, FC Koln a anunțat că trei dintre jucătorii săi au fost testați pozitiv. În urma setului secund, echipa din Bundesliga nu a mai raportat niciun astfel de caz, jucătorii putând să se antreneze în această dimineață.


DFL a precizat că al doilea set de teste efectuat la nivelul primelor două ligi va avea loc pe parcursul acestei săptămâni, rezultatele urmând să fie prezentate ulterior.

Germania nu își schimbă planul. ”Știm cine e sănătos și cine nu!”
"Bad Boys 2" este acum în Digi Online, pe Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul cu Will Smith și Martin Lawrence pe telefon sau tabletă

DFL consideră că cele trei cazuri de COVID-19 depistate la Koln reprezintă, de fapt, un imbold pentru revenirea la fotbal.

"Faptul că am depistat aceste cazuri ne ajută să știm cine este sănătos și cine nu. Luăm asta ca un lucru pozitiv și sigur că nu renunțăm la ideea noastră de a relua meciurile la mijlocul lunii mai", a explicat purtătorul de cuvânt din Bundesliga, pentru cotidianul Marca.

Ultimul cuvânt înaintea reluării campionatului îl va avea cancelarul Angela Merkel, care se va consulta cu ministrul Sportului din Germania. Decizia se va lua pe 6 mai, iar datele avansate pentru începerea partidelor sunt 16 și 23 mai.

"Nu avem niciun dubiu. Cei depistați pozitiv la Koln au fost identificați și izolați. E normal că dacă facem teste, vor fi găsiți jucători pozitivi, pentru că unii sunt asimptomatici.

Se întâmplă peste tot în societate. Când se va juca, vom ști sigur că cei implicați sunt sănătoși", a mai spus purtătorul de cuvânt al campionatului german.

 

 

sursa:         DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate