Sari la conținut

Primul trailer pentru Assassin’s Creed Valhalla ne trimite în epoca vikingilor .


Postări Recomandate

 

Primul trailer pentru Assassin’s Creed Valhalla ne trimite în epoca vikingilor

 

După Egiptul faraonilor şi Grecia Antică a spartanilor, una dintre cele mai populare serii de la Ubisoft îi va trimite pe gameri în perioada în care vikingii străbăteau Europa. 

Facebook lansează o aplicaţie pentru streaming-ul de jocuri Ieri, artistul BossLogic dezvăluia, în colaborare cu cei de la Ubisoft, o primă privire asupra următorului joc din seria Assassin’s Creed, iar astăzi compania a venit şi cu trailer-ul pentru Valhalla, noul titlu al seriei.

Assassin’s Creed: Valhalla te va pune în pielea lui Eivor (vei avea opţiunea, la început, de a alege dacă protagonistul este bărbat sau femeie), un războinic viking şi lider al unui clan, care luptă cu forţele Angliei pentru controlul regatelor.

 

O noutate majoră este, se pare, sistemul de luptă, care a fost modificat şi include acum abilitatea de a mânui două arme în acelaşi timp, precum şi o varietate de inamici mai mare ca niciodată. Pentru a obţine resurse, jucătorii vor putea ataca alături de vikingii din clanul lor diferite aşezări engleze.

 

 

 

 

Sursa : adevarul.ro

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate