Sari la conținut

Dan Petrescu, cadou de 15.000 de euro de la un super fotbalist


IoNuT™

Postări Recomandate

dan petrescu

 

Dan Petrescu este unul dintre cei mai titrați antrenori români. ”Bursucul” a avut ocazia să pregătească mai multe nume importante din fotbalul mondial. Unul dintre ei este Kevin Kuranyi.


Petrescu l-a antrenat pe fostul internațional german la Dinamo Moscova, iar aceasta a fost impresionat de tehnicianul român. Antrenorul celor de la CFR a primit cadou un ceas de 15.000 de euro de la Kuranyi.

”Kuranyi era și el fantastic. După ce s-a retras a venit în România la nunta lui Ropotan. Mi-a dat un ceas Rolex de vreo 15 mii de euro. Nici nu am vrut să mă uit la cadou.

După vreo săptămână sau după vreo lună l-am deschis. Am crezut că e ceva parfum. L-am sunat și mi-a spus: Te-am iubit, ca antrenor”, a declarat Dan Petrescu pentru Prosport.

Cel mai bun jucător antrenat de Dan Petrescu
Tehnicianul român a dezvăluit și care a fost cel mai bun jucător antrenat de el. Petrescu a rămas impresionat de Aleksandr Kokorin, pe care l-a pregătit tot la Dinamo Moscova.

”N-am văzut un jucător să aibă tot, ca și Kokorin. Mi-a părut rău că n-a ajuns la Barcelona sau Real Madrid. Avea tot. Și am jucat cu Zola, Gullit, Vialli, Hagi… N-am văzut ca și Kokorin. Avea stâng, drept, viteză, cu capul, știa să se apere”, a mai spus Petrescu.

 

 

sursa:           DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate