• Like 2
  • UP 1
  • Mor de râs 1
  • Dislike 1
Sari la conținut

Dan Petrescu, cadou de 15.000 de euro de la un super fotbalist

Postări Recomandate

Postat

dan petrescu

Dan Petrescu este unul dintre cei mai titrați antrenori români. ”Bursucul” a avut ocazia să pregătească mai multe nume importante din fotbalul mondial. Unul dintre ei este Kevin Kuranyi.

Petrescu l-a antrenat pe fostul internațional german la Dinamo Moscova, iar aceasta a fost impresionat de tehnicianul român. Antrenorul celor de la CFR a primit cadou un ceas de 15.000 de euro de la Kuranyi.

”Kuranyi era și el fantastic. După ce s-a retras a venit în România la nunta lui Ropotan. Mi-a dat un ceas Rolex de vreo 15 mii de euro. Nici nu am vrut să mă uit la cadou.

După vreo săptămână sau după vreo lună l-am deschis. Am crezut că e ceva parfum. L-am sunat și mi-a spus: Te-am iubit, ca antrenor”, a declarat Dan Petrescu pentru Prosport.

Cel mai bun jucător antrenat de Dan Petrescu
Tehnicianul român a dezvăluit și care a fost cel mai bun jucător antrenat de el. Petrescu a rămas impresionat de Aleksandr Kokorin, pe care l-a pregătit tot la Dinamo Moscova.

”N-am văzut un jucător să aibă tot, ca și Kokorin. Mi-a părut rău că n-a ajuns la Barcelona sau Real Madrid. Avea tot. Și am jucat cu Zola, Gullit, Vialli, Hagi… N-am văzut ca și Kokorin. Avea stâng, drept, viteză, cu capul, știa să se apere”, a mai spus Petrescu.

sursa:           DigiSport

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate