Sari la conținut

Xbox Series X va fi lansat la timp, insa jocurile ar putea intarzia


IoNuT™

Postări Recomandate

xbox-series-X.jpg

 

Seful diviziei Xbox, Phil Spencer, a confirmat faptul ca noua consola va fi lansata la timp, insa productia de jocuri ar putea intarzia. Data de lansare a noului Xbox Series X a fost plasata in perioada sarbatorilor de iarna ale acestui an, insa epidemia de COVID-19 parea sa ameninte planurile companiei. Macar avem confirmarea ca nu este cazul de o intarziere a consolei.

Comparativ cu rivalii de la Sony, echipa din cadrul Microsoft nu s-a sfiit sa ofere detalii despre noua consola. Stim care sunt specificatiile, am vazut consola de mai multe ori si chiar am avut parte de gameplay inregistrat pe aceasta; din punct de vedere tehnic este gata. Singura problema ar putea fi dezvoltarea de jocuri. Din cauza izolarii, multe studiouri au ales sa-si tina angajatii acasa, in siguranta. Asta ar putea fi un obstacol pentru noua consola, care risca sa vina pe o piata foarte saraca in jocuri. Singurul despre care stim sigur ca va veni odata cu noua consola, este Halo Infinite. Si nici acesta nu va fi exclusiv, intrucat Microsoft lanseaza toate jocurile si pe PC.

Cea mai mare incertitudine ramane dezvoltarea jocurilor, ca sa fiu sincer. Productia de jocuri este o activitate la scara mare in zilele noastre, in care sute de oameni lucreaza impreuna pentru a duce la bun sfarsit aceste proiecte.

Phil Spencer, Xbox Chief

Provocarile care ar putea intarzia lansarea de jocuri pe Xbox Series X
Chiar daca sunt acasa, angajatii studiourilor lucreaza de zor pentru a putea lansa jocuri pentru Xbox Series X in aceeasi perioada cu consola. Una dintre cele mai mari piedici insa, este conexiunea la internet. Dezvoltatorii trebuie sa transfere zeci de gigabiti de fisiere, iar in SUA nu este chiar cel mai puternic internet.

Microsoft a tot agitat fanii cu teasere din Halo Infinite si ne-a aratat detalii ale lui Master Chief intr-un video de cinci minute. Din pacate, asta este cam tot ce am primit. De asemenea, compania a amanat productia lui Wasteland 3 si Minecraft Dungeons si exista temeri ca si Halo ar putea fi amanat.

Partea buna este ca Microsoft ne va arata totusi cateva jocuri pentru Xbox Series X saptamana viitoare in cadrul unui nou episod de Inside Xbox. Se pare insa ca vorbim despre jocuri third-party precum Assassin’s Creed Valhalla, urmand ca jocurile dezvoltate de studiourile proprii sa fie pastrate pentru o dezvaluire in vara. You move, Sony!

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate