Sari la conținut

PlayStation Plus nu va oferi jocurile care se zvoneau pentru luna mai


IoNuT™

Postări Recomandate

psplus.jpg

 

Sony a dezvaluit care vor fi jocurile gratuite pentru abonatii PlayStation Plus pentru luna Mai. Aceasta insa vine ca o veste proasta pentru unii, care sperau ca zvonurile se vor adeveri. Cu vreo doua zile in urma, internetul vuia dupa ce a aparut o poza „leaked” in care apareau doua jocuri. Acestea erau Dying Light si Dark Souls Remastered. Deja suna prea bine ca sa fie adevarat; lucru care, ei bine, s-a adeverit.

PS-Plus-Fake-May-2020.jpg

Ce jocuri vor primi in luna Mai abonatii PlayStation Plus?
Stiu ca multi dintre voi sperau sa puna mana pe Dying Light si Dark Souls Remastered, dar eu am avut dubii inca de cand am vazut poza. Ceva pare in neregula cu ea, pe langa titlurile parca prea bune ca sa fie reale. Ei bine, jocurile lunii mai pentru abonatii PlayStation Plus vor fi Cities: Skylines si Farming Simulator 19.

 

Cities: Skylines
Ai ce-ti trebuie pentru a transforma o mica comunitate intr-un megaoras? In Cities: Skylines, simulatorul de constructii de la Paradox Interactive, vei lua decizii care vor hotara soarta orasului tau. Vei avea nevoie de o gandire strategica pentru a-ti feri ecosistemul de la colaps si va trebui sa te asiguri ca populatia in continua crestere este fericita.

Farming Simulator 19

Cu siguranta vor fi oameni care se vor plange ca nu au primit jocurile care se zvoneau. Din fericire pentru abonatii PlayStation Plus, ambele jocuri oferite sunt bune si te vor ajuta sa pierzi ore bune pe perioada izolarii. Daca mai pui la socoteala si primele trei jocuri Uncharted si Journey care inca sunt gratuite pana pe 5 Mai, te-ai ales cu cateva zeci de ore de gameplay.

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate