Sari la conținut

Partenera lui Paulo Dybala anunţă ultimele veşti despre fotbalistul lui Juventus: "Am fost mereu sinceri"


IoNuT™

Postări Recomandate

Juventus v Brescia Calcio - Serie A

 

Paulo Dybala devine o enigmă medicală după ce s-a aflat că ar fi fost depistat pozitiv la un al patrulea test pentru coronavirus. 


Însă partenera argentinianului, Oriana Sabatini, a dezminţit aceste zvonuri, precizând că nu a sosit deocamdată rezultatul ultimelor teste efectuate de fotbalistul lui Juventus. 

"Nu este adevărat că Paulo a ieşit din nou pozitiv, noi aşteptăm rezultatul. A mai efectuat nişte teste, vom vedea ce va fi. Nu ştim însă cine lansează asemenea ştiri, evident că nu de la noi apar.

Aşa cum am fost sinceri şi am vorbit despre noi atunci când am fost infectaţi cu coronavirus, tot aşa vă asigurăm că nu e nimic adevărat din ceea ce se spune," a spus Oriana Sabatini la o televiziune din Argentina.


Dacă Paulo Dybala ar putea avea emoţii, Oriana Sabatini a explicat că în privinţa ei nu sunt dubii. 

"La mine rezultatul este negativ. Nu este încă sigur 100%, de aceea nu vreau să mai insist pe acest subiect. Vom anunţa rezultatul atunci când vom fi şi noi informaţi. Acum, stăm şi aşteptăm la fel ca toată lumea," a adăugat Oriana Sabatini. 

Prietenii lui Dybala spun că rezultatul testului nu a venit. Juventus tace
Totuşi, atât jucătorul, cât şi Juventus nu au comentat până acum informaţia. Iar ultimele anunţuri legat de noul coronavirus al clubului din Torino au fost cele în care se preciza că Rugani şi Matuidi au scăpat de COVID-19.

Zilele trecute, într-o discuţie video purtată de vedeta lui Juventus cu fostul mare jucător Del Piero, Dybala a afirmat că "eu şi Oriana (n.r. logodnica lui Paulo) am rămas la Torino şi aşteptăm să treacă totul. Am avut simptome, nu foarte puternice, dar eu m-am resimţit ceva mai mult decât Oriana. La mine a durat mai mult, dar am fost permanent liniştit", a spus Dybala.

Aceeaşi versiune expusă şi la începutul lunii, când a povestit cum s-a simţit şi a precizat că a respirat cu dificultate şi a tuşit

 

 

sursa:         DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate