Sari la conținut

Assassin’s Creed Valhalla va fi dezvaluit astazi, printr-un livestream


IoNuT™

Postări Recomandate

Assassin's Creed Valhalla

 

Chiar ieri ce intrasem pe Uplay sa vad ce as mai avea de jucat, dar nu mi-a atras nimic atentia. Parea doar o alta zi pe la Ubiosft, in care nu se intampla ceva special. Dar uita ca baietii o faceau chiar pe sub nasul meu; compania gazduia un livestream in care a fost creata imaginea de coperta a lui Assassin’s Creed Valhalla. Astfel, au confirmat aparitia unui nou joc din serie. Mai mult, astazi vom putea vedea si primul trailer pentru noul titlu, tot pe livestream, de la ora 15:45.

 

Daca la fel ca si mine, ati ratat live-ul in care Boss Logic a creat coperta jocului, mai sus aveti un timelapse. O trecere rapida in revista a modului in care a fost creata imaginea. Nu o sa ma apuc sa iau la comentat un video de trei minute si nu o sa incerc sa despic firul in patru. Este destul de clar ce vom avea in Assassin’s Creed Valhalla:

Arma principala este toporul; personajul are unul cu sigla asasinilor gravata pe lama.
Sistemul de pasaroi personal ramane in picioare.
Revin luptele navale care sper ca vor fi macar la fel de bune ca in Black Flag.
Posibilitatea ca jocul sa aiba un sistem de anotimpuri; a se observa contrastul dintre cele doua imagini.
Assassin’s Creed Valhalla va fi o gura de aer proaspat (si rece)
Sincer, sunt incantat ca actiunea lui Assassin’s Creed Valhalla se petrece in vremea vikingilor. Lumea acestora nu a fost atinsa atat de mult in gaming, iar dupa succesul serialului Vikings, interesul pentru aceasta cultura a luat amploare. In plus, seria s-a indepartat atat de mult de la origini incat ai putea sa arunci sigiliul asasinilor si in Ferentari si l-ai putea numi joc nou. Daca tot este sa facem jocuri de actiune, cred ca nordul europei este o destinatie buna pentru asta; lupte navale, batalii la scara larga intre familiile de vikingi si tinuturile inghetate ar putea oferi seriei un refresh bine-meritat.

Mai jos, veti putea urmari trailer-ul lui Assassin’s Creed Valhalla, live, incepand cu ora 15:45 pe canalul de YouTube al celor de la Ubisoft.

 

 

 

sursa:          ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate