Sari la conținut

Investiția pe care Simona Halep o face la Constanța! A primit aprobarea pentru o construcție de lux


IoNuT™

Postări Recomandate

Dubai Duty Free Tennis - Day Four

 

Simona Halep, în prezent locul 2 în ierarhia WTA, va investi într-un hotel care urmează să fie ridicat chiar în centrul Constanței, orașul său natal.


Hotelul de cinci stele va fi construit chiar în locul cafenelei care îi poartă numele fostului lider mondial, scrie Republicaonline.ro. Firma lui Nicolae Halep, fratele Simonei, a obținut aprobarea pentru desființarea cafenelei și construirea unui hotel care va avea patru etaje.

Halep: "Această pauză mi-a dat posibilitatea să mă recuperez"
Simona Halep (2 WTA) se menține într-o formă fizică de invidiat în perioada de întrerupere a tenisului mondial din cauza pandemiei de coronavirus.

Aflată acasă, la Constanța, fostul lider mondial ține un ritm ridicat al pregătirii pentru că e conectată, zi de zi, cu componenții staffului său. Jucătoarea "cu cele mai rapide picioare din circuit", așa cum o descrie managerul ei, Viriginia Ruzici, a donat echipamente medicale către spitalele din București și Constanța, scriu jurnaliștii siteului WTA, și face o pregătire fizică la intensitate mare.

"Halep nu a ieșit pe teren, dar ține legătura zilnic cu antrenorii săi, Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov, și cu cei din echipa sa", notează sursa mai sus menționată.

Concurs | Hai să vezi cum poți câștiga cu Digi Online un telefon Digi K2

"Această pauză competițională m-a ajutat să mă recuperez la picior și mi-a dat posibilitatea să-mi petrec timp cu familia mea, să mă trezesc mai târziu, să văd filme și să gătesc", le-a spus campioana de la Wimbledon jurnaliștilor de la WTA.

 

 

sursa:         DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate