Sari la conținut

Horizon Zero Dawn va deveni o trilogie si urmatorul joc din serie este deja in lucru


IoNuT™

Postări Recomandate

Horizon Zero Dawn

 

Horizon Zero Dawn este unul dintre cele mai reusite jocuri de la Sony ale generatiei actuale de console. In cei trei ani care s-au scurs de la lansare, jocul a vandut 10 milioane de copii. Acest numar este si mai impresionant cand tinem cont de faptul ca a fost lansat doar pe PlayStation 4. Stim deja ca urmeaza si lansarea pe PC prin vara, insa un nou raport de la Video Game Chronicle https://www.videogameschronicle.com/news/horizon-zero-dawn-2/ ne ofera niste informatii si mai interesante: Guerilla Games doreste sa transforme seria intr-o trilogie.

Conform surselor VGC, Horizon Zero Dawn 2 le va oferi jucatorilor o lume gigantica si va introduce si un mod de co-op. Despre modul cooperativ in HZD am mai auzit inainte, intrucat Guerilla a vrut sa includa un astfel de mod si in primul joc, dar a renuntat pentru a se concentra pe aspectele cheie ale acestuia.

Se pare ca procesul de dezvoltare al lui Horizon Zero Dawn 2 a inceput la scurt timp dupa lansarea primului joc si ar fi trebuit sa fie lansat si pe PlayStation 4. Se pare totusi ca atentia echipei de dezvoltare s-a reorientat spre urmatoarea generatie de console. Aparent au existat si planuri de lansare a unui demo pentru noul joc, care sa scoata in evidenta aspectul co-op, dar nu se stie daca vom avea ocazia sa mai punem mana pe el.

PlayStation 5 + Horizon Zero Dawn 2 = Lansare in forta?!
Desigur, fiind o informatie din surse, nu putem fi 100% siguri ca tot ce am aflat este real, insa VGC s-a dovedit o sursa de incredere. De asemenea, informatiile par plauzibile, mai ales ca Guerilla Games nu prea si-au tinut atat de secrete planurile referitoare la Horizon Zero Dawn. Am aflat de lansarea acestuia pe PC cu mult inainte de anuntul oficial.

https://zonait.ro/horizon-zero-dawn-ar-putea-fi-lansat-pe-pc-in-februarie-2020/

Asta ma face sa ma intreb: oare va fi Horizon Zero Dawn 2 unul dintre marile jocuri de lansare pentru PlayStation 5? Detalii precum „o lume imensa” ar fi un prilej bun pentru a arata ce poate face noua generatie de console si un mod pentru Sony de a pune la treaba SSD-urile. Chiar daca japonezii nu prea au dat informatii referitoare la noua consola, cam toate scurgerile de pe internet s-au adeverit. Din acest motiv, cred deja ca cea mai tare combinatie pentru gaming a anilor ce vor urma va fi PC + PS5.

 

 

sursa:             ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate