Sari la conținut

Liverpool vrea un jucător de la revelația sezonului din Serie A! Cine l-ar putea înlocui pe Mane + cât oferă ”cormoranii”


IoNuT™

Postări Recomandate

Jurgen Klopp

 

Liverpool caută deja un înlocuitor pentru Sadio Mane, curtat insistent de Real Madrid. ”Cormoranii” au pus ochii pe un jucător de la Lazio, revelația sezonului din Serie A.


Jouaquin Correa (25 de ani) este unul dintre potențialii înlocuitori ai lui Sadio Mane, scrie Mirror. Liderul din Premier League este gata să facă o ofertă de aproximativ 23 de milioane de euro pentru argentinian. Oricum, chiar dacă Mane nu va pleca, Liverpool vrea să-și întărească ofensiva, având în vedere că Xherdan Shaqiri este aproape de a pleca.

Rămâne de văzut care va fi răspunsul celor de la Lazio, având în vedere că atacantul sud-american are mai are contract până în 2024 cu italienii și are o clauză de reziliere în valoare de 82 de milioane de euro.

Liverpool deține și 30% dintr-un viitor transfer al lui Luis Alberto.


”Real Madrid sau nimic”. France Football, despre transferul lui Mane pe ”Bernabeu”
Sadio Mane (28 de ani) este aproape de a deveni campion cu Liverpool, dar acesta poate fi ultimul său sezon pe Anfield. Presa din străinătate a scris în ultima perioadă despre interesul ridicat al lui Real Madrid.

”Pentru Mane, este Real Madrid sau nimic”, este titlul din France Football, citat de spaniolii de la AS. Totuși, ibericii susțin că o plecare a lui Mane ar fi destul de complicată, mai ales că este o piesă importantă în echipa construită de Jurgen Klopp pe Anfield.

”Liverpool nu este un club care vinde, dar în cazul unor negocieri, valoarea curentă a jucătorului este estimată la aproximativ 150 de milioane de euro”, scrie France Football, potrivit sursei citate.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate