Sari la conținut

Desperados 3 apare la vară


IoNuT™

Postări Recomandate

Desperados 3

 

În ere de mult apuse, înainte de era întunecată, exista genul RTT. Tactică în Timp Real. O minunăție reprezentată de Commandos, de Star Trek Away Team și de un western minunat numit Desperados. Apoi au venit timpurile rele, timpurile când dacă ceva nu rula pe un gamepad de Xbox, nu putea să mai existe pentru publicul larg. Trebuia să se rezume la proiecte indie cu buget cât o șosetă ruptă, sau la traduceri aduse din Rusia.

 

Dar vremurile întunecate au trecut cu lansarea lui Shadow Tactics, iar acum creatorii lui Blades of The Shogun se pregătesc să lanseze Desperados 3. Jocul a primit o dată de lansare, una foarte apropiată, ziua de 16 iunie. A mai primit două trailere menite să exemplifice în mod artistic gameplay-ul, precum și în mod direct.

 

Iar în cele din urmă, jocul a primit și cerințe de sistem. Acestea sunt:

Minim

OS: Windows 7 pe 64 biți
CPU: Intel i3 530 sau AMD Athlon II X3 460
RAM: 8GB
Video: GeForce GTX 560 sau Radeon HD 5850 cu 2GB VRAM (fac o paranteză aici, ca posesor de  5850, pot confirma că placa are doar 1GB VRAM și nu cred că nici 560-ul avea 2GB, dar cumva asta cere jocul)
Stocare: 20GB
Recomandat

OS: Windows 10 pe 64 biți
CPU: Intel Core i5 750 sau AMD Athlon X4 740
RAM: 12GB
Video: Geforce GTX 760 sau Radeon HD 7870 cu 3GB VRAM (iarăși, e ceva ciudat aici, ambele plăci au 2GB VRAM, dar asta scrie pe Steam la cerințe)
SSD recomandat
În cazul în care vă întrebați, jocul costă 50 de euro. Doar pentru că Desperados 3 este un RTT, un gen de nișă, nu înseamnă că trebuie să coste două parale. În același timp, înseamnă că nu va putea să atingă tocmai un public prea mare până la prima reducere.

 

sursa:         ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate