Sari la conținut

Este „Need For Speed: Heat” cel mai bun joc NFS din ani?


Livia

Postări Recomandate

Jocul este un randament foarte necesar pentru franciza de curse de stradă
Putem rămâne în calitate de fani fideli francizei jocurilor video Need For Speed , dar chiar și trebuie să recunoaștem că jocul a fost pe teren agitat de prea mult timp. Jocurile care au urmat  Need for Speed: Carbon s-  a străduit să fie la curent cu gloria predecesorilor lor. Întreprinderile recente, precum  Rivals  și  Most Wanted,  au lăsat jucătorii să își dorească mai mult. Cu toate acestea, cea mai recentă tranșă,  Need For Speed: Heat  s-a dovedit a fi jocul atât de necesar care a fost capabil să catapulteze  NFS  spre gloria sa din trecut.

Plotul
Jocul este așezat în Palm City, o versiune fictivă a Miami, care include o zonă din centrul orașului, un port vast și extins, precum și o bază asemănătoare NASA, completată de o rachetă pregătită pentru decolare. Povestea se învârte în jurul tău, un alergător hardcore wannabe care își propune să ajungă în vârful scenei de curse din Palm City. Un fost pilot de curse cunoscut sub numele de Lucas va fi mecanicul tău și Ana va acționa ca partenerul tău în crimă. Ea va fi cea care va aranja toate cursele, astfel încât să puteți intra în „Liga”, grupul de curse de elită din Palm City.

images-54.jpeg

 

Liga te poate agăța cu cele mai bune mașini de pe piață, dar au și cea mai proastă reputație din oraș. În afară de asta, există locotenentul Frank Mercer, un polițist corupt care este responsabil de o grupă de sarcini al cărei obiectiv este de a vâna pe toți cursanții stradali. Vă veți ciocni cu el în multe ocazii și, în final, afacerea sa ilegală de export auto este dezvăluită și depinde de dumneavoastră să-l închideți definitiv.

Povestea și campania sunt destul de de bază, dar când vine vorba de mașini, strălucește. Acesta este motivul pentru care ar trebui să încercați acest joc.

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate