Sari la conținut

FIFA 21 | Predicții de overall pentru cei mai buni jucători din modul Ultimate Team


Livia

Postări Recomandate

FIFA 21 | Predicții de overall pentru cei mai buni jucători din modul Ultimate Team

 

Printre cei mai buni jucători din FIFA 20 în acest an s-au aflat nume precum Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Virgil Van Dijk sau Neymar Jr.

Aceste carduri au un overall ce depășește 90 și au niște valori impresionante, atât cele ofensive cât și cele defensive. Ne-am propus sa vă prezentăm predicțiile de overall pentru acești jucători în jocul FIFA 21.

Lionel Messi (OVR 93)
Dacă în FIFA 20 Lionel Messi a primit un card de 94 și de asemenea numeroase upgrade-uri precum Team Of The Year, Player of the Month sau INFORM, în jocul lansat in acest an ne aștepăm la un overall de -1 din cauza vârstei precum și a parcursului European nu atât de bun.

messi.png

 

Cristiano Ronaldo (OVR 92)
Exact ca în cazul lui Lionel Messi, Cristiano Ronaldo va ajunge la vârst de 35 de ani în FIFA 21. Daca nu va câștiga Champions League cu Juventus, portughezul nu va primi un overall mai mare de 92.

ronaldo.png

 

Kevin De Bruyne (OVR 92)

Kevin De Bruyne a fost unul dintre jucătorii cheie de la Manchester City în acest sezon. Deși nu a reușit să cucerească Premier League, jucătorul de origine belgiană va primi un upgrade de +1 în joc.

de-bruyne.png

 

Neymar (OVR 92)
Neymar Jr. va rămâne cu un overall de 92 prin prisma faptului ca a reușit să cucerească alături de PSG două campionate consecutiv.

neymar.png

 

 

Virgil van Dijk (OVR 91)
Virgil Van Dijk este unul dintre cei mai importanți jucători de la Liverpool. Echipa a reușit să câștige UEFA Champions League în sezonul trecut, iar în acest sezon de Premier League este ca și campioană, având un avans de 25 de puncte față de Manchester City, echipa de pe locul secund. Un upgrade de +1 la Virgil Van Dijk este cel mai probabil.

van-dijk-1.png

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate