Sari la conținut

Gabriel Torje știe de ce oamenii de afaceri se feresc să investească în fotbal: "Ăsta e motivul, lumea preferă să evite așa ceva"


IoNuT™

Postări Recomandate

Gabriel Torje

 

Gabriel Torje (30 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, a explicat, în direct la Fotbal Club, de ce oamenii de afaceri se feresc să investească în fotbal.


Dinamo se află într-o situație delicată, în care Ionuț Negoiță, acționarul majoritar al clubului, vrea să scape de echipă. Internaționalul român a dezvăluit motivul pentru care este atât de dificil pentru patronul "câinilor roșii", și nu numai, să găsească persoane interesate să vireze bani într-un club de fotbal.

"Foarte multă lume zice de stadion. Și dacă era stadion, dacă nu se găsea cineva cu mulți bani și care să iubească clubul, era același lucru ca acum.

Sunt mulți care au bani, dar care nu vor să iasă în față, nu vor să se implice, nu vor să apară la televizor, ca să fie luați în vizor. Nu vor să îi întrebe toată lumea 'de unde faci bani?', 'cum îi faci?' și așa mai departe... Lumea preferă să stea liniștită", au fost cuvintele lui Torje pentru Digi Sport.


Gabriel Torje i-a sfătuit pe fanii lui Dinamo
Asociaţia "Dinamovişti pentru Dinamo" va negocia marţi cu Ionuţ Negoiţă, pentru a prelua clubul, însă cei de la "Doar Dinamo Bucureşti", care au deja acţiuni, cred că ei reprezintă salvarea lui Dinamo.

"Jack Ryan: Agentul din umbră" este acum în Digi Online pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul pe telefon sau tabletă

Întrebat despre acest lucru, Torje a explicat: "S-a vorbit foarte mult, eu cred că suporterii dinamoviști, la cât iubesc clubul, se vor mobiliza și vor salva echipa. Și dacă va ajunge clubul în ligile inferioare, clubul va renaște. Nu cred că va fi cazul, dar cu ajutorul fanilor Dinamo va ajunge din nou sus, unde îi este locul.

Este părerea mea și cred că ar trebui să se unească, împreună ar avea mai multe șanse. Ar trebui să lase orgoliul deoparte, este ca într-o familie. Pentru binele copiilor, mama și tata ar trebui să se înțeleagă", a explicat Gabi Torje pentru Digi Sport.

 

sursa:          DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate