Sari la conținut

Componentele de „Gaming” sunt de domeniul trecutului – Acum piesele „Cyberpunk 2077” sunt noua fita


IoNuT™

Postări Recomandate

RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

 

Traim intr-o era in care jocurile video au o importanta din ce in ce mai mare. Asta a starnit si interesul producatorilor din toate domeniile, astfel avem orice; de la periferice de gaming la incaltaminte si covoare de gaming. Despre acest subiect a vorbit si Dan, mai pe larg, intr-un video, asa ca puteti sa aruncati o privire. Dar ce urmeaza? Ei bine, noul trend este Cyberpunk 2077, joc dezvoltat de CD Projekt Red care chiar daca nu a fost inca lansat, a creat deja o isterie imensa. Desigur, banii trebuiesc produsi, astfel vedem din ce in ce mai multe produse cyberpunkish.

 

Cyberpunk 2077 – Ce impact are acest joc asupra pietei de componente si accesorii pentru PC?
Nu pot sa spun ca nu sunt cat se poate de incantat de noul Cyberpunk 2077 si abia astept sa-l joc. Insa as fi ignorant sa nu observ si goana dupa bani a producatorilor. Primii au fost NVIDIA, care au facut ceva interesant si au varuit cateva placi video. Diferenta pe care o veti vedea aici, fata de restul, este ca producatorul de placi video a oferit aceste produse gratuit, prin intermediul unui concurs.

 

Dupa NVIDIA, o alta companie importanta din industria de gaming s-a alaturat noului trend. Microsoft a prezentat Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle; o editie limitata a celei mai puternice console de pe piata in acest moment, cu un design inspirat de joc. Nici asta nu ar fi ceva nou, intrucat Microsoft, Sony si Nintendo au lansat multe produse inspirate din jocuri populare. De aici insa, lucrurile iau o turnura oarecum stupida.

Faceti cunostinta cu produsele „Cyberpunk 2077”
Primii care au urcat la bordul hypetrain-ului creat de noul joc sunt cei de la SteelSeries. Acestia au prezentat Cyberpunk 2077 Headset Collection. O colectie care include doua variante ale castilor Arctis 1 Wireless si un pachet de accesorii cu care iti poti customiza perechea de Arctis Pro. Poate va intrebati ce e rau in varietate. Ei bine, varietatea asta costa 109.99 lire, comparativ cu versiunea standard a castilor care costa 80 de lire. Ah, iar pachetul de accesorii pentru Arctis Pro este si el 39.99 lire.

NR_Render01-4-600x315.pngCyberpunk 2077 Headset CollectionCyberpunk 2077 Headset Collection
Ok, mergem mai departe. Sa zicem ca o pereche de casti are sens pentru un fan si e fain sa ai chestii in editie limitata. Dar ce spuneti de un HDD extern de la Seagate care se numeste, ati ghicit, Cyberpunk 2077 Special Edition Game Drive? Pentru ca toata lumea vrea sa-si tina jocurile de consola pe un HDD extern, care merge numai bine cu generatia urmatoare. Mai ales ca Xbox Series X si PlayStation 5 vor avea si SSD-uri. Dar „saracii” care vor cumpara consolele next-gen, nu vor incarca jocurile de pe un HDD incet, dar frumos colorat. Ce-i drept, macar asta nu costa in plus fata de varianta standard, ceea ce il va face indisponibil odata ce va fi lansat.

Cyberpunk 2077 Special Edition Game Drive

Ce sa zic? Marketing facut cu cap. Tin minte vremurile in care erai cineva daca aveai un tricou cu jocul favorit, dupa care am trecut la sepci si accesorii, dar macar astea tin in continuare de merch. Dar pana la HDD-uri si alte nebunii de genul, am evoluat… daca pot numi asa acest proces. Nu stiu de voi, dar nu ma intereseaza prea mult jucarelele astea. Vreau jocul, il vreau mai repede si vreau sa-mi tocesc mouse-ul si tastatura odata ce pun mana pe el 😀

 

 

sursa:         ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate