Sari la conținut

System Shock 3 încă mai este în dezvoltare


IoNuT™

Postări Recomandate

System Shock 3

 

Acum ceva vreme a început să umble vestea că System Shock 3 ar fi în oarece pericol de a nu mai vedea lumina zilei. Motivul era concedierea/plecarea de la proiect a unei părți foarte mari din echipa ce se ocupa de proiect.

Pentru mult timp, Otherside Entertainment nu a făcut o declarație oficială despre starea proiectului, dar un anunț a venit zilele trecute de la companie. Unul ce nu prea infirmă ce s-a putut vedea în ultimele luni, dar care încearcă să mai ofere ceva speranță că vom vedea jocul pe piață într-o zi.


 
Walter Solomon, vice-președinte al marketingului și dezvoltării de afaceri, a declarat:

Încă mai suntem aici. Lucrăm de la distanță în acest moment, probabil ca majoritatea dintre noi. Noul nostru concept evoluează bine și suntem foarte bucuroși de el. Avem un stil de artă tare și, credem, distinctiv pentru el, și avem asta și gameplay la un loc în Unreal 4. Știu că este agasant, dar nu pot spune mai multe despre asta în acest moment.

System Shock 3 se află în dezvoltare de câțiva ani buni, studioul Otherside începând lucrul la el chiar înainte de lansarea primului proiect al companiei, Underworld Ascendant. Acel joc, finanțat prin Kickstarter, a fost lansat într-o stare dezastruoasă, ducând la multă dezamăgire și la speculația că System Shock 3 va sfârși la fel. Această speculație a devenit chiar rezultatul cel mai pozitiv după ce Starbreeze, finanțatorul și publisher-ul jocului, a intrat în faliment.

Între timp, studioul Night Dive încă mai lucrează la un remake al primului System Shock, și acel proiect având probleme la un moment.

 

sursa:    ZonaIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate