Sari la conținut

Fanii lui Liverpool l-au trecut pe Florinel Coman pe lista înlocuitorilor lui Sadio Mane


IoNuT™

Postări Recomandate

fl coman

 

Sadio Mane (27 de ani) a devenit un jucător decisiv pentru Liverpool, astfel că Real Madrid e gata să înainteze o ofertă pentru cel mai bun jucător african din 2019.

 

În aceste condiți, susținătorii lui Liverpool au început să se întrebe cine ar putea să-l înlocuiască cu succes pe Sadio Mane, în formula lui Jurgen Klopp. În cadrul podcastului Analysing Anfield, doi susținători ai lui Liverpool au realizat o listă scurtă a fotbaliștilor care ar putea să joace în locul lui Mane. Cele trei nume propuse sunt: Florinel Coman, Diogo Jota și Jadon Sancho.

Fanii lui Liverpool l-au trecut pe Florinel Coman pe lista înlocuitorilor lui Sadio Mane
Realizatorii podcastului Analysing Anfield, Josh Williams și David Hughes, au vorbit despre plusurile și minusurile celor trei. În cazul lui Florinel Coman au remarcat faptul că majoritatea șuturilor sale ajung pe cadrul porții. Au scos în evidență și faptul că Florinel are un procentaj de 60% de driblinguri reușite.

La minusuri, cei doi au spus că vedeta FCSB-ului nu are experiență la cel mai înalt nivel, astfel că pentru moment nu ar putea să facă față la un asemenea club.

Jadon Sancho este cel pe care fanii lui Liverpool îl văd drept înlocuitorul perfect, însă Borussia Dortmund așteaptă o sumă uriașă în schimbul său.

 

Sursa:       DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate