Sari la conținut

Infectat cu COVID-19 şi internat, luptătorul ridică paturile cu alţi pacienţi testaţi pozitiv. Imaginile filmate în spital


Mădălin.

Postări Recomandate

aGFzaD1kMWM5YmYwN2QxZWZjODkyOTc0MDExMGM4

Infectat cu COVID-19, Jusuf Hajrovic face antrenamente în spital
Este şi cazul lui Jusuf Hajrovic, un luptător de MMA sârb. Depistat pozitiv cu coronavirus pe 13 aprilie, sportivul a fost internat într-un spital din localitatea natală Novi Pazar.

Recent, a apărut pe reţelele sociale o filmare în care luptătorul oferă un exemplu extrem despre cum încearcă să se păstreze în formă, deşi este infectat cu coronavirus. Sportivul s-a antrenat ridicând două paturi, câte unul cu fiecare mână. Mai mult, în fiecare dintre cele două paturi se aflau pacienţi, şi aceştia infectaţi cu COVID-19.


Concurs | Hai să vezi cum poți câștiga cu Digi Online un telefon Digi K2

Jusuf Hajrovic, testat pozitiv pe 13 aprilie: "Nu e o ruşine"
Imaginile cu sportivul sârb făcând exerciţii cu paturile în care se aflau pacienţi infectaţi cu COVID-19 au apărut pe reţelele sociale şi preluate de presa internaţională. 

"Deşi este infectat cu coronavirus şi se află în carantină, luptătorul nostru Jusuf Hajrovic nu încetează să se pregătească.

Jusuf va câştiga în curând bătălia cu coronavirusul cu un knockout şi, după această victorie, îl veţi putea urmări.", a fost comentariul celor de la Megdan Fighting, care au postat imaginile.

Jusuf Hajrovic a dat şi o scurtă declaraţie luni, 13 aprilie, când a fost internat: "Boala nu este o ruşine. I se poate întâmpla oricui. Oricine are simptome sau unele îndoieli ar trebui testat imediat", a spus luptătorul.

Conform ultimelor informaţii, Serbia a raportat 5.318 cazuri de COVID-19 şi 103 decese din cauza virusului.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate