Sari la conținut

Consultați aceste 8 sfaturi pentru începători pentru CS: GO de la G2's huNter-


Livia

Postări Recomandate

Counter-Strike se află acum într-o fâșie. Doar luna trecută, Steam a anunțat că a atins un nou record pentru utilizatorii concurenți, cu un vârf de 24 de ore încântător stabilit la 20.313.451. Și nu a fost o surpriză să vezi că cel mai popular joc de pe platformă a fost Valve's CS: GO, unul dintre cele mai mari sporturi FPS din lume, cu 1.024.845 de jucători simultan - nu este rău pentru un joc lansat pentru prima dată în 2012.
Așadar, cu jucători noi și experimentați, deopotrivă, în Flam pentru a prelua acest shooter multiplayer care se mușcă pe unghii, ne-am gândit să cerem un expert să-și împărtășească sfaturile despre modul în care noii veniți pot „gud gud” pe CS: GO. Și cine este mai bun decât Nemanja 'huNter-' Kovač, parte integrantă a sporturilor grele G2, a căror armă constantă s-a dovedit un factor decisiv în averile echipei.
Iată, așadar, sfaturi mai bune despre cum nou-veniții își pot îmbunătăți abilitățile în CS: GO.

 

1. Puneți la timp


Să fii o vedetă sportivă nu se întâmplă peste noapte, iar învățarea abilităților necesare pentru a-ți lua CS: abilitățile GO de la rudimentar la pro sau semi-pro va necesita mult mai mult decât să te înscrii pentru un meci ocazional.
Conform lui HuNter-, ieșiți din CS: GO ceea ce ați introdus: „În primul rând, dacă intenționați să deveniți un jucător pro / semi-pro, munca este cel mai important de la început. Joacă mult CS, faci lucruri productive în fiecare zi, cum ar fi exersarea obiectivului tău, vizionarea echipelor și jucătorilor de nivel superior și învățarea cât mai mult posibil din jocul lor. "


2. Cunoaște-ți rolul


Mulți trăgători online dau greșeală din partea simplității: eliminați-vă adversarii sau trageți cu cel mai mare număr de ucigași și veți ieși în top. CS: GO și-a câștigat succesul parțial datorită profunzimii extraordinare a jocului său și a modului în care o echipă lucrează împreună pentru a atinge un obiectiv. În CS: GO, fiecare jucător din echipă are un rol diferit și sunt cinci diferite pentru îndeplinire: entry fragger, AWPer, lurker, rifler și lider în joc.
Dacă acest lucru sună copleșitor, nu vă temeți - CS: GO este încă extraordinar de plăcut (deși nuanțează - de-a dreptul încordat) și dacă doriți un primer rapid pe elementele fundamentale ale jocului, huNter - v-a acoperit: „Când sunteți pe partea T , în atac, obiectivul tău este să plantezi bomba fie pe site-ul A sau B sau să elimini cei cinci adversari, înainte sau după ce bomba este plantată efectiv. Dacă sunteți de partea CT, în apărare, obiectivul dvs. este să apărați ambele site-uri și să nu lăsați teroriștii să planteze bomba. Așadar, trebuie să le eliminați înainte de a planta bomba sau, dacă reușesc să o planteze, trebuie să o dezamăgiți. La nivel înalt, antrenorul joacă, de asemenea, un rol important și este de cele mai multe ori în centrul strategiei echipei. "


3. Când vine vorba despre arme, fă-ți temele


CS: armamentul GO este aproape un personaj pentru sine, iar jucătorii noi vor descoperi foarte repede că nu există o soluție adecvată pentru o hartă. Și nu este doar problema tipică FPS a armelor-pentru-apropiere, lunetist-pentru-distanță - după cum ne spune HuNter, jucătorii vor trebui să își pună timpul necesar pentru a-și cunoaște arsenalul și ceea ce se potrivește cel mai bine pentru fiecare scenariu.
„Totul este important”, spune el, când discută considerente despre armament. „Trebuie doar să joci mult și vei înțelege toate hărțile, țintele și reculul și cum funcționează fiecare armă. Așadar, pentru a începe, dacă vrei să înțelegi totul cât mai repede, trebuie să joci mult.
„Trebuie să testați toate armele, asta este sigur, pentru a înțelege mai bine cum funcționează: pulverizarea, o apăsare, sărituri. Și bineînțeles, urmăriți cei mai buni jucători și cele mai bune echipe, analizați cum joacă cu toate armele, când le cumpără și genul acesta. Dacă aveți nevoie de grenade pentru unele execuții cu colegii de echipă, veți cumpăra arme mai ieftine pentru a le obține pe toate, dacă nu aveți suficienți bani. "


4. Ia bătaie pentru bătaia ta


Deși cunoașterea armelor este importantă, este esențial să-ți cheltuiți înțelepciuni banii - asigurându-vă că, mai ales atunci când începeți, nu vă împrăștiați moneda cu câștig greu pe puterea de foc neelecționată. Deci, care ar trebui să fie strategia dvs. de cumpărare? huNter- ne spune mai multe: „M4A4 (CT) și AK47 (T) sunt cele mai utilizate arme în joc și este întotdeauna bine să le ai. Desigur, din moment ce avem o echipă AWPer în echipă, vom avea întotdeauna cel puțin un AWP pe partea CT, chiar două câteodată, iar pe partea T vom avea aproape întotdeauna unul. De asemenea, în ultimele trei-patru luni, după câteva actualizări, o mulțime de jucători au jucat cu SG 553 și AUG (arme de aplicare), deoarece este mai ușor de utilizat.
„Dacă adversarii nu sunt buni la nivel de bani și joacă doar cu arme (fără cască / kevlar), este întotdeauna bine să te joci cu arme mai ieftine și să ieși cu mai mulți bani din aceste runde."
Este întotdeauna bine să te joci cu arme mai ieftine și să ieși cu mai mulți bani din aceste runde.It’s always good to play with cheaper weapons and get out with more money from these rounds.
Nemanja 'huNter-' KovačNemanja ‘huNter-’ Kovač


5. Amestecă-ți antrenamentul


Ca în orice, practica face perfectă. Pentru a excela cu adevărat la CS: GO și pentru a vă găsi un altceva decât nutrețul lunetist, va trebui să vă luați timp pentru a vă antrena și a stabili o rutină care funcționează pentru dvs. Acest lucru poate diferi de la jucător la jucător, dar un program de antrenament variat este important dacă doriți să faceți saltul de la un nou-jucător din spatele urechilor la un veteran întărit.
huNter- oferă un program propriu, de exemplu: „Echipa noastră se antrenează de cinci până la șase ori pe săptămână, în funcție de programul meciurilor și turneelor oficiale. În general, ne antrenăm aproximativ opt ore pe zi. În primul rând, facem o anumită teorie timp de una sau două ore pe hărțile pe care le practicăm în timpul zilei, discutăm și creăm planul pe care vrem să îl folosim în ziua respectivă, definim ce vrem să facem, apoi avem patru sau cinci hărți de practică împotriva altor echipe pentru a testa toate acestea.
„Modul în care exersez poate diferi, uneori joc foarte mult CS (deathmatch, pugs ...) pentru a progresa mecanic, iar alteori urmăresc demo-uri, merg singur pe un server și găsesc locuri bune pentru pozițiile mele, depinde de ce am nevoie. Pregătirea mecanică și strategică sunt inseparabile pentru a se îmbunătăți în CS. "


6. Când sunteți gata, treceți la servere plătite


Atunci când începi doar să faci CS: GO, ideea de a plăti pentru a fi înrădăcinată probabil nu este prea atrăgătoare. Cu toate acestea, serverele cu abonament plătit / abonament precum FACEIT există dintr-un motiv - oferind jucătorilor mai serioși șansa de a concura la un standard diferit. huNter- descompun rolul acestor servicii și de ce sunt un pas necesar pentru cei care speră să treacă de la începător la pro:
„Avantajul FACEIT în comparație cu confecționarea meciurilor este în primul rând calitatea serverelor, 128 bifează pe Faceit față de 64 bifează în MM [Matchmaking]. Am un sentiment mult mai bun pe 128 tick, jocul se simte mai lin. Mai mult decât atât, jucătorii sunt mai buni pe FACEIT, este mai ales jucători obișnuiți care joacă competitiv. Matchmaking are mai mulți începători, cred că toți am început cu matchmaking, desigur. Dar când înțelegi mai bine jocul și te simți pregătit să concurezi mai greu, FACEIT este mai serios. ”


Captura de ecran a unei hărți în CS: GO

 

7. Puneți bazele în vigoare


Uneori, cel mai bun sfat este să reveniți la elementele de bază. Când tocmai începeți, este important să vă amintiți ingredientele simple care pot transforma nutrețurile de tun într-o mașină câștigătoare nemiloasă - munca grea, setarea potrivită și munca în echipă. huNter- rezumă elementele fundamentale:
„În primul rând, trebuie să aveți condiții bune (computer și monitor excelent, periferice avansate: tastatură, mouse, căști), dacă doriți să oferiți tot ce este mai bun. În al doilea rând, trebuie să ai voința și dorința de a reuși, încercând în fiecare zi, jucând mult, învățând cât mai mult de la alte echipe și alți jucători. Pentru a termina, trebuie să găsești o echipă și să lucrezi cu ea în timp. ”


8. Nu renunța niciodată


Este de înțeles pentru începători să aibă îndoieli în primele lor jocuri. Continuați să fiți uciși în câteva secunde, fără să vă ucideți, iar diferența de abilități se simte nestrămutată. Există totuși un motiv pentru care CS: GO este fenomenul pe care îl reprezintă - recompensele depășesc cu mult frustrarea inițială, cu un joc care este incredibil de profund, de înaltă calificare și, cel mai important, de incredibil de plăcut.
Pentru cei care se luptă la început, huNter- are câteva cuvinte de încurajare: „Dacă ești gata să muncești din greu și vrei să ai succes cu adevărat, trebuie doar să ai răbdare. Munca și puterea de voință sunt cele mai importante lucruri în CS: GO. Dacă ești gata pentru asta, nu renunța, poate într-o zi vom juca împreună sau unul împotriva celuilalt la evenimente mari.
„Cu toții am avut momente grele în care am vrut să încetăm să jucăm, dar nu am renunțat și de aceea suntem aici.”

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate