Sari la conținut

Supape trolls jucători CSGO cu modificări Office și bretele de perete Inferno


Livia

Postări Recomandate

De la lansarea operațiunii Shattered Web de Counter-Strike: Global Offensive, în noiembrie, a existat un flux constant de indicii care păreau că toate indică un lucru: întoarcerea clasicului Office Office pentru a concura CSGO. Deși Office a fost tehnic disponibil pentru jucătorii CSGO, harta nu a văzut niciodată joc competitiv pe o scenă de sport.

Cea mai recentă corecție CSGO a mutat ușor misterul atunci când dezvoltatorii au inclus următoarele rânduri în postarea sa obișnuită, explicând patch-ul:

Birou

  • (Modificări bazate pe feedback-ul jucătorilor profesioniști)
  • Zăpada s-a acumulat de groapa de gunoi în curtea din spate
  • Mașinile pentru băuturi au fost reîncărcate.
  • Biroul este acum un mediu de nefumători.
  • Sala de pauze de bucătărie.

Este interesant să atragă atenția, mai ales că cel puțin un jucător profesionist a ieșit imediat și a strigat. Jonathan "EliGE" de la Team Liquid, Jablonowski, a redistribuit postarea, susținând că dezvoltatorii CSGO au trolling

 

original.jpg

 

În timp ce dezvoltatorii Counter-Strike s-ar fi putut distra puțin cu comunitatea, este faptul că au făcut cel puțin unul dintre lucrurile pe care le-au menționat în notele de corecție. Camera de rupere este încă o mizerie și nimeni nu a mișcat scrumierele, însă curtea din spate a obținut o curățare proaspătă de zăpadă. 

Jucătorii nu mai trebuie să sară pentru a ajunge pe vârful cuvei sau în casetele din apropiere. În schimb, dezvoltatorii au adăugat o movilă de zăpadă care face parcurgerea acestei zone mult mai ușoară. În cazul în care înainte jucătorii de la CT își riscau capul să devină ținte ispititoare pentru orice T aruncând o privire din hârtie, ei pot acum să se descurce fără să se expună.

Schimbarea este mică și este o schimbare cuibărită cu o mulțime de prostii. Ar putea fi Valve să se distreze în detrimentul comunității CSGO, dar schimbarea va fi încă binevenită de cei care se bucură de una dintre cele mai tărți hărți T în istoria Counter-Strike.

Noul zid al Infernului este „bingelibangable” este noul în glumă al CSGO


Acesta nu este singurul lucru care a ridicat sprâncenele în ultimele note de corecție ale CSGO. Într-o schimbare pe care nimeni nu știa că și-o doresc, dezvoltatorii au făcut ca apartamentele apartamentului de lângă balcon să fie vulnerabile la lovituri de perete din ambele părți. Notele de plasture numite peretele „bingelibangable”. După ce am tras multe gloanțe, am pus robotele CSGO la test pentru a vedea cât de „bingelibangabil” a fost cu adevărat peretele.

 

 

Fereastra de pe perete este cel mai bun loc pentru a trage. Un AWP este cel mai bun pariu, dar unghiurile trebuie să tragă în sus sau în sus sunt ambele incomode. Jucătorii ar trebui să petreacă ceva timp pe server înainte de a încerca să ucidă un computer CT care îl dezamăgește. Dacă pot reduce unghiul, este un loc nou și puternic. CT AWPers este cel mai bine să filmeze de pe site-ul de lângă caseta site-ului cel mai apropiat de CT. De acolo, o ghemuță este suficientă pentru a le oferi un unghi bun, mai ales dacă Ts-ul este stivuit în spatele unui fum de balcon. Interesant este că atât M4 cât și AK penetrează peretele din jurul ferestrei mai bine decât SG 553 care a fost nerfed în același plasture.

Potențialul de lovire a peretelui este scăzut, dar există posibilitatea unor piese marcante.

Biroul este încă un mister persistent, la fel și aztecul. Este posibil ca reprogramarea ESL One Rio Major a CSGO să afecteze planurile lui Valve de a dezvălui harta cu tematică din junglă și partenerul său surpriză, Office. Fanii vor trebui doar să aștepte până în noiembrie pentru a vedea.

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate