Sari la conținut

Cum schimbă expansiunea Wastelanders a Fallout 76 în jocul RPG online al Bethesda în bine


Livia

Postări Recomandate

Noi linii de căutare, sistem de reputație, NPC-uri și mai detaliat într-un interviu cu Bethesda Game Studios

Oamenii s-au întors în Virginia de Vest în Fallout 76: Wastelanders, o nouă expansiune pentru Fallout 76. Toți jucătorii PlayStation 4 care dețin jocul de bază pot descărca Wastelanders gratuit chiar acum. Wastelanders readuce lucrurile la rădăcinile lui Fallout cu NPC-uri bogate, arbori de dialog cu alegeri și consecințe și cu o nouă poveste principală de care să ne bucurăm. Dacă nu dețineți deja Fallout 76, puteți apuca versiunea Fallout 76: Wastelanders a jocului și puteți primi fiecare actualizare până în prezent.

Lead Designer Ferret Baudoin la Bethesda Game Studios a vorbit cu noi despre unele dintre cele mai mari schimbări pe care le veți experimenta în noua expansiune.

Extinderea Wastelanders a Fallout 76 pe PS4

 

Cum se încadrează noua linie de căutare în căutarea principală existentă? Jucătorii trebuie să aibă un anumit nivel pentru a se bucura de noul material de căutare?

Linia de căutare Wastelander este într-adevăr două povești separate. Primul arc de poveste pe care îl primiți imediat după ieșirea din Vault 76 și este centrat în jurul unui nou orificiu de udare numit The Wayward. The Wayward este condusă de barmanul prietenos (și uneori urât), Ducesa, care are o problemă corectă de care are nevoie de ajutor pentru a ieși.

Ducesa îi indică pe jucători pe linia de bază a Fallout 76, iar jucătorii se pot amesteca și se potrivesc între a face noua linie de poveste și originalul. Căutările originale au, de asemenea, o viață suplimentară inspirată de ele cu NPC-uri noi aici și acolo, plus conversații complete cu unii dintre personajele de lansare (cum ar fi Rose și MODUS).

Cel de-al doilea arc de căutare (și carnea celor doi) începe în Sutton după ce jucătorii au atins nivelul 20. În această încercare veți întâlni Raiders și Settlers și veți ajunge la fundul misterioasei comori din Appalachia. Deși linia Wayward nu te ajunge la nivelul 20 de unul singur, făcând linia de căutare originală, plus explorarea Pădurii și a Valului Toxic ar trebui să te ajungă acolo în cel mai scurt timp.

Sfat Pro: Faceți Biroul Turismului după Wayward și apoi faceți Toxicies Valley Zilnice la care vă prezentați în fiecare zi. Veți zbura prin nivelurile timpurii.

49752069318_c5dd95193a_c.jpg49752915462_871f2b6385_c.jpg

 

Cum schimbă noile NPC-uri experiența generală a jucătorilor?
Având NPC-uri umane înapoi în Appalachia este un schimbător de jocuri adevărat. Acestea adaugă atât de multă viață peste tot. Au nevoie de ajutor, de a spune câteva povești, de a oferi misiuni… și în plus față de tot ceea ce reacționează fundamental la lumea Appalachia și le oferă jucătorilor o șansă de a juca rolul și de a se exprima.

Modificările aduse de oamenii care vin în Appalachia au un caracter evolutiv. A trecut un an și, pe măsură ce s-au ajuns oameni noi, s-au adaptat la ceea ce au găsit și au încercat să-și găsească locul în Virginia de Vest.

De asemenea, există noi dușmani umani ostili cu care vă puteți confrunta, care adaugă mai multe nuanțe tactice sistemului nostru de luptă. Există Eagles Blood-dependenți de chimii, care sunt dușmani pentru toți care nu sunt în gașca lor (chiar și, mai ales, Raiders). Și apoi sunt membrii misterioși ai Cultului Mothman. Pe lângă faptul că adaugă mai multe varietăți la linia inamicului - sunt, de asemenea, o sursă bună de blindaje second-hand și Stimpaks.

NPC-urile noi sunt peste tot. Îi veți găsi pe drumuri sau în așezări și chiar au preluat destul de multe locații existente și le-au făcut singure. Jucătorii pot găsi NPC-uri în cea mai mare concentrare din jurul Pădurii și Valea Toxicului. Zonele mai periculoase ale hărții reprezintă o provocare pentru ei, la fel cum sunt pentru jucători.

Cele două noi facțiuni au propriile locații de bază: Crater și Fundație. Ce pot face jucătorii în ambele locații?

Craterul și Fundația sunt așezări dinamice pline de magazine, bănci de lucru și oameni cu care puteți vorbi și afla despre Raiders și coloniști. Dacă ai jucat vreun titlu Bethesda, ar trebui să te simți ca venind acasă. NPC-urile au propriile lor rutine pe măsură ce merg în viața lor de zi cu zi. Ei dorm, muncesc și, uneori, toți se adună seara, pentru o bună veche sesiune de dulceață Appalachia.

Așadar, oricare dintre așezări este un loc minunat pentru a vă face casa departe de casă, printre oamenii de care veți avea grijă. Așezările sunt, de asemenea, o sursă de noi căutări zilnice pe care jucătorul să le exploreze.

Extinderea Wastelanders a Fallout 76 pe PS4

 

Cum funcționează noul sistem Reputație cu noile operațiuni? Voi putea experimenta poveștile pentru ambele facțiuni sau trebuie să mă alătur una peste alta?

Atât facțiunile Settler, cât și Raider au o pistă de Reputație care poate fi ajustată atât în moduri pozitive, cât și negative, pe baza acțiunilor și activităților unui jucător. Jucătorii încep ostile cu Raiders (adică Raiders în afara bazei lor, Crater, îl va împușca pe jucător la vedere), dar pe măsură ce jucătorii urcă pe rând, în cele din urmă, pot fi aliați cu ei. Merită să vă înțelegeți bine cu aceste noi facțiuni, deoarece oferă o varietate de echipamente și rețete utile și puternice pentru vânzare.

În timpul căutării principale, jucătorii vor ajunge să interacționeze cu ambele facțiuni. Există însă un punct de neîntoarcere în care jucătorii trebuie să aleagă unul peste celălalt. Partea pe care o alege jucătorul va primi denivelări de reputație puternică pe măsură ce povestea continuă, dar jucătorii pot totuși să lucreze pentru a se împrieteni cu amândoi făcând căutările zilnice ale facțiunii.

Cum a fost renovat dialogul și cum funcționează cu sistemul de cărți Perk existent al jocului?

Jucătorii pot avea acum conversații profunde și distractive cu personaje vii. Când proiectam sistemul, folosisem într-adevăr Skyrim și Fallout 3 ca pietre de atingere. Nu există un număr setat de opțiuni și există multe opțiuni bazate pe atributele SPECIALE ale jucătorului sau pe deciziile anterioare pe care le-au luat.

Am încercat intern să avem răspunsuri bazate pe Perks-ul jucătorilor, dar, deoarece jucătorii își pot schimba cărțile Perk în voie, a dus la o mulțime de micromanagement, care a fost mai enervant decât distractiv. În schimb, scriitorii au început să adauge o serie de cecuri SPECIALE. Urmărirea este văzută pe parcursul poveștii; jucătorii vor simți că reflectă cine sunt și deciziile luate.

Extinderea Wastelanders a Fallout 76 pe PS4

 

Ce tipuri de evenimente și activități noi au fost adăugate jocului?

Noile evenimente Wastelander (Riding Shotgun și Radiation Rumble) implică atât unele dintre NPC-urile cu care veți interacționa. Cu ajutorul pistolului de echitație, jucătorii se înscriu pentru a ajuta escorta companiei de rulote Blue Ridge Caravan prin pachetul periculos Big Bend Tunnel. Jucătorii nu fac acest lucru singuri, cu NPC-urile Blue Ridge ajutând și vorbind pe măsură ce evenimentul progresează. Se adaugă interes, umor și reactivitate care se simt cu adevărat proaspete în Fallout 76.

Radiation Rumble este un eveniment public destinat jucătorilor de nivel 50+ care doresc să-i ajute pe speriatori să exploateze site-ul de iradiere montan Emmett. În afară de vitejia tocanelor toxice, site-ul este plin de dușmani dornici să ucidă pe oricine îi vor întâlni. În cazul în care toți scăpașii mor, atunci misiunea este un bust, deci va fi nevoie de coordonarea între unii jucători care apără pe scavengers și alții minere miniere. Toate acestea în timp ce ceasurile (și contorul Geiger) bifează.

Una dintre activitățile de bază pe care Wastelanders o adaugă este adunarea Gold Bullion pentru a cumpăra fantasticul echipament de joc final care se vinde în Crater, Fundație și o a treia locație care va fi dezvăluită în timpul căutării principale. După ce au finalizat misiunea principală, jucătorii primesc note de trezorerie de la Wastelander Dailies și Evenimente publice care pot fi transformate în Gold Bullion la Gold Press Machines (până la o anumită limită pe zi). Acest lucru oferă jucătorilor ceva care să lucreze de-a lungul timpului, deoarece deblochează din ce în ce mai mult din echipamentul cool unic Wastelanders.

Abia așteptăm să ne vedem în Appalachia!

 

 

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate