Sari la conținut

Achraf Hakimi le-a transmis un mesaj ferm celor de la Real Madrid: "Așa ar fi normal"


crd

Postări Recomandate

Fundaşul dreapta Achraf Hakimi speră că va reuşi să încheie sezonul din Bundesliga cu echipa germană de fotbal Borussia Dortmund, chiar dacă perioada sa de împrumut de la Real Madrid va fi depăşită, relatează DPA.

Borussia Dortmund v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League Round of 16: First Leg

Împrumutul lui Hakimi, 21 ani, la Dortmund expiră pe 30 iunie şi ar putea fi rechemat la Real Madrid pe 1 iulie, în timp ce sezonul 2019/2020 din Bundesliga ar putea fi prelungit şi după acea dată.

Achraf Hakimi le-a transmis un mesaj ferm celor de la Real Madrid: "Așa ar fi normal"

''Cred că dacă sezonul se va prelungi, jucătorii ar trebui să primească permisiunea de a încheia campionatul la echipele la care au fost împrumutaţi. Așa ar fi normal'', a declarat internaţionalul marocan cu 28 de selecţii la Cadena Ser.

Bundesliga ar urma să se reia pe 9 mai, după suspendarea din cauza pandemiei de coronavirus, dar Hakimi rămâne precaut privind o reluare aşa de rapidă: ''Este o dată aproximativă care cred că se poate schimba. Aş fi mulţumit dacă la acea dată vom juca, cu cât mai devreme cu atât mai bine, dar trebuie să fim precauţi''.

Hakimi a reluat antrenamentele la Dortmund, în grupuri restrânse şi cu respectarea măsurilor de siguranţă: ''Se lucrează în grupuri mici, în diferite părţi ale bazei de antrenament. E lucrez într-un grup de cinci sau şase persoane. Nu există contact fizic. Până la alte dispoziţii, aşa se va desfăşura antrenamentul''.

În acest sezon, Achraf Hakimi a jucat 37 de meciuri în toate competiţiile pentru Borussia Dortmund şi a marcat 7 goluri.

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate