Sari la conținut

The Drop: Jocuri noi PlayStation pentru 7 aprilie 2020


Livia

Postări Recomandate

The Drop: Jocuri noi PlayStation pentru 7 aprilie 2020

Final Fantasy VII Remake este aproape aici.

 

Adică, simt că nici nu am nevoie să scriu o introducere pentru asta.

Final Fantasy VII Remake se lansează vineri. Bucurați-vă de picătură.

 

AFL Evolution 2

AFL Evolution 2
PS4 - Digital (Out) 9 aprilie 16 aprilie)

Evoluția continuă. O adevărată reflectare a jocului AFL modern. Urmăriți-vă obiectivele cu o profunzime mai mare, proiectul îmbunătățit, agențiile gratuite și ligile de stat. Include Creatorul, jucătorul și conducerea echipei Guernsey. Creați / partajați online pe FanHub. Jucați din cap în cap și deasupra clasamentului sau faceți echipă cu până la opt colegi online.

 

De mai jos

De mai jos
PS4 - Digital

 

Descoperiți, supraviețuiți și descoperiți ce se află mai jos în acest temnit-crawler înfiorător și atmosferic. În cele ce urmează se prezintă o vastă lume interlopă de labirinturi în continuă schimbare, în care monstruozități mortale, capcane vicleane și o prezență umbrită pândesc în fiecare pasaj. Ce se află mai jos? Doar vitejii vor afla.

 

Biped

Biped
PS4 - Digital (din 8 aprilie)

 

Biped este un joc 3D de acțiune-aventură, bazat pe fizică, cu un accent puternic pe colaborarea din moment în moment între doi jucători. Doi roboți bipedali mici, Aku și Sila, se vor plimba unul lângă altul și vor porni într-o călătorie distractivă și de legătură pentru a-și îndeplini misiunea pe planeta Pământ.
 

Construction Simulator 3 - Ediția consolei

Construction Simulator 3 - Ediția consolei
PS4 - Digital

 

Construction Simulator 3 revine în Europa! Descoperiți un oraș european idilic, cu vehicule autorizate oficial de mărci renumite. Asuma-ti contracte diverse si provocatoare. Formați orizontul orașului dvs. și extindeți-vă parcul auto.
 

Raport de dezastre 4: Amintiri de vară

 

Raport de dezastre 4: Amintiri de vară
PS4 - Digital, Retail

 

O zi de vară calmă se transformă în catastrofă când un cutremur masiv lovește orașul, aruncând clădiri și trăiește în haos. Pentru a supraviețui, trebuie să navigați în locații familiare în circumstanțe necunoscute. Colegii de supraviețuitori pe care îi întâlniți și deciziile cruciale pe care le luați vor determina în final modul în care călătoria dvs. prin această criză se va încheia.
 

Formă

Formă
PSVR - Digital

 

Intră într-o aventură suprarealistă, unde puzzle-urile sunt construite din vise și amintiri. Rezolvă misterul din spatele unui artefact antic. Avansați printr-o lume care se transformă în jurul vostru. Transcend această existență. Charm Games îți aduce Forma, o aventură suprarealistă care se desfășoară în limitele minții umane.

 

 

Sursa
 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate