Sari la conținut

CS GO : Astralis a adaugat ES3TAG ca al saselea membru.


ℜ𝔞𝔲𝔩

Postări Recomandate

Es3tag poate fi în mișcare spre stele.

Premierul CS danez: Echipa GO Astralis încearcă să adauge jucătorului FunPlus Phoenix Patrick "es3tag" Hansen ca al șaselea membru al listei lor, potrivit unui raport. Es3tag a semnat săptămâna trecută doar cu FunPlus Phoenix, mutându-se în organizație cu întreaga gamă a fostului Heroic. Această mișcare ar putea face ca acordul dintre Heroic și FunPlus Phoenix să cadă.

Patrick „es3tag” Hansen a intrat pentru prima oară în Heroic în 2017, la scurt timp după ce a ajuns în semifinalele DreamHack Open Valencia și a ocupat locul doi la DreamHack Open Atlanta. Mai târziu în 2018, Heroic a câștigat Games Clash Masters și TOYOTA Master CS: GO Bangkok. Es3tag a rămas alături de echipă prin mai multe schimbări în listă, iar în 2019 echipa a ocupat locul 7-8 atât la finala ESL Pro League din sezonul 9, cât și la ESL One Köln. Heroic a închis anul cu o victorie la DreamHack Open Atlanta și o apariție semifinale la EPICENTER 2019.

Odată cu începutul primului sezon Flashpoint, lista eroică a fost cumparat de către organizația chineză de sport FunPlus Phoenix. Echipa a jucat un singur joc sub banner-ul FPX, suferind o pierdere de 1-2 pentru Cloud9.

Es3tag pare acum să se transfere la Astralis ca parte a unui nou listă de șase oameni. Actuala formație Astralis s-a reunit la începutul anului 2018 și a devenit rapid cunoscută drept cea mai bună echipă CS: GO care a existat vreodată. Au câștigat primul sezon Intel Grand Slam, împreună cu fiecare dintre cele trei echipe CS: GO Majors de la adăugarea lui Emil „Magisk” Reif. În prezent, stau ca și al doilea cel mai bun echipa din clasamentul mondial, după o prezentare slabă în seria BLAST Premier Spring și o ieșire din semifinale din IEM Katowice.

SURSA

es3tagdh-16x9-1-800x450.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate