Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Buna intreb pt fratele meu mai mic. El e copil si nu prea le stie cu pc si mi-a cerut mie ajutorul. Are cont leaguecs de un an si a vrut sa isi reseteza parola . S-a delogat , a apasat pe am uitat parola , a introdus emailul si nimic NU a venit Niciun link cod pt resetare. Cand a facut contul acu un an , la prima logare NU a primit pe mail mesaj de bun venit sau notificari desi sunt activate.
Adresa de email e valida ca e utilizata si la celelalte comunitati de joc nu dau nume si acolo nu are probleme.
Crezand ca a facut el ceva gresit , am facut eu la inceput de iulie niste teste , am facut mai multe conturi in perioada 2 8 Iulie utilizand adrese diferite valide si tot asa mesaj de bun venit pe mail NU , link de resetare parola NU. Intreb e problema locala la noi , sau la nivel de platforma ? Multumesc

Inclusiv de pe telefon am facut crezand ca e de la pc tot asa rezultatul negativ

In cont e activ tot pt a veni pe mail inclusiv fiecare conectare sa vina notificare si NU vine nimic. Si la el un an NU ia venit nimic

Postat

Te poate ajuta un administrator sau un fondat puteti da PM  cu adresa de Email 

• Fondator
Postat

Salut.

Lasa-mi conturile cu problemele si emailurile. Rama doar conturile valide si utilizate . Restul se vor sterge. 

Multumesc. 

• Scripters
Postat

Salut, momentan este o problema la trimiterea email-urilor catre adrese de email din domeniul yahoo.com. Vom cerceta problema.

Postat

Vas ruga pe viitor sa fiti umpic mai atenti cei care raspundeti de IT . Pt ca daca e problema cu domeniul yahoo.com sau yahoo.ro 95% din conturile de aici au aceasta problema inseamna , ca yahoo e utilizat la scara larga cel mai mult. Doar ca NU a avut curajul nimeni sa expuna aceasta problema. Bravo baiatului care a expus problema aici , ca s-a descoperit o problema majora pt toata lumea. Cine stie de cati ani e problema asta . De asta un ochi tras in plus , e bine venit. 

Bafta in rezolvarea problemei si sa ne anuntati cand e rezolvata va rog. Multumesc si luati ce am scris in nume de bine , NU de ceva rau. Critica e mereu constructiva . Sanatate

• Fondator
Postat
7 hours ago, Don Matteo said:

Vas ruga pe viitor sa fiti umpic mai atenti cei care raspundeti de IT . Pt ca daca e problema cu domeniul yahoo.com sau yahoo.ro 95% din conturile de aici au aceasta problema inseamna , ca yahoo e utilizat la scara larga cel mai mult. Doar ca NU a avut curajul nimeni sa expuna aceasta problema. Bravo baiatului care a expus problema aici , ca s-a descoperit o problema majora pt toata lumea. Cine stie de cati ani e problema asta . De asta un ochi tras in plus , e bine venit. 

Bafta in rezolvarea problemei si sa ne anuntati cand e rezolvata va rog. Multumesc si luati ce am scris in nume de bine , NU de ceva rau. Critica e mereu constructiva . Sanatate

Este optiunea fiecaruia ce adresa de email foloseste. Pana acum ceva timp nu au fost probleme . Poate e o chestie de moment. Lumea este atenta si se intervine punctual cand sunt probleme . 

Eu personal recomand gmail pentru utilizare . Este mult mai actualizat la necesitatile de astazi. 

• Fondator
Postat

Am sters toate postarile anterioare pentru ca nu-si au rostul . Nu suntem la Piata . 

Problema este de la yahoo . Pana acum nu a fost , dar acum este o problema si vom incerca sa gasim solutii. 

In alta ordine de idei , cine doreste sa isi schimbe emailul o poate face printr-un mesaj la un Fondator  / Administrator si se rezolva problema in 30 de secunde. 

Cand vom reusi sa rezolvam problema vom anunta . 

Subiect inchis. 

• UP 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate