PooKeR Postat Iunie 25 Postat Iunie 25 [VÂNZARE] Addons Zombie Biohazard Plague v1.2 + Full Resurse SMA + MySQL PRET: 40 Euro Deoarece serverul pe care a rulat acest proiect a fost închis și nu mai am timpul necesar pentru a mă ocupa de el, am decis să scot la vânzare întregul pachet Zombie Biohazard Plague v1.2, împreună cu toate resursele și fișierele sursă SMA. Ce include pachetul? Sistem de Skinuri (/skins) + MySQL Skinuri pentru arme Skinuri pentru knife Skinuri pentru claws Skinuri Human & Zombie Fiecare skin oferă bonusuri speciale Salvare permanentă pe numele jucătorului Bază de date MySQL inclusă Sistem de Pet-uri (/pet) + MySQL 4 pet-uri care zboară alături de jucător Bonusuri speciale: Damage HP Gravity Jump x4 Sistem de personalizare culori pentru pet Salvare permanentă în baza de date MySQL UPGRADE HUMAN (/uph) + MySQL Upgrade HP Upgrade Armor Upgrade Damage Achiziție cu moneda "Souls" Upgrade-urile rămân permanent salvate UPGRADE ZOMBIE (/upz) + MySQL Upgrade HP Upgrade Damage Upgrade Gravity Sistem permanent pe bază de Souls Salvare în MySQL Sisteme de transfer între jucători /give → transfer Ammo Packs /givesouls → transfer Souls /donatexp → transfer XP Sistem Slot Automat /slot Achiziție slot direct din joc pentru 500 Ammo Packs Sistem VIP Automat /buyvip Achiziție VIP direct din joc folosind Souls Clase Zombie Clase zombie de la Level 1 până la Level 30 Clase Zombie VIP exclusive Deblocabile pentru deținătorii de VIP Sistem Event Automat Comanda: /event Mod Zombie Escape integrat Durată: 6 runde Toți jucătorii sunt teleportați automat pe harta de event Premii în Souls pentru participanți Sistem VIP Complex /vm → meniul VIP clasic /boss → puteri speciale pentru VIP Lasere Biohazard Human și Zombie au câte 2 tipuri de lasere Comandă nouă: /takelm Elimină instant laserele plasate și le returnează în inventar Restricții configurate pentru toate modurile Alte caracteristici Moduri noi implementate Sunete noi Multiple sisteme personalizate Full resurse SMA incluse Bază de date MySQL inclusă Serverul este realizat într-o combinație unică între Zombie Plague și Biohazard, oferind o experiență diferită față de serverele clasice. Pentru preț, demonstrații, poze sau videoclipuri, contactați-mă în privat. Discord: pooker96 PENTRU A VEDEA VIDEOCLIPURI CU SERVER, DIN PACATE NU LE AM IN PC, DAR LE AM SALVATE PE FOSTUL CONT DE TIKTOK: https://www.tiktok.com/@reclama_mascasta
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iunie 29 Administrator Postat Iunie 29 La 25.06.2026 la 14:12, PooKeR a spus: [VÂNZARE] Addons Zombie Biohazard Plague v1.2 + Full Resurse SMA + MySQL PRET: 40 Euro Deoarece serverul pe care a rulat acest proiect a fost închis și nu mai am timpul necesar pentru a mă ocupa de el, am decis să scot la vânzare întregul pachet Zombie Biohazard Plague v1.2, împreună cu toate resursele și fișierele sursă SMA. Ce include pachetul? Sistem de Skinuri (/skins) + MySQL Skinuri pentru arme Skinuri pentru knife Skinuri pentru claws Skinuri Human & Zombie Fiecare skin oferă bonusuri speciale Salvare permanentă pe numele jucătorului Bază de date MySQL inclusă Sistem de Pet-uri (/pet) + MySQL 4 pet-uri care zboară alături de jucător Bonusuri speciale: Damage HP Gravity Jump x4 Sistem de personalizare culori pentru pet Salvare permanentă în baza de date MySQL UPGRADE HUMAN (/uph) + MySQL Upgrade HP Upgrade Armor Upgrade Damage Achiziție cu moneda "Souls" Upgrade-urile rămân permanent salvate UPGRADE ZOMBIE (/upz) + MySQL Upgrade HP Upgrade Damage Upgrade Gravity Sistem permanent pe bază de Souls Salvare în MySQL Sisteme de transfer între jucători /give → transfer Ammo Packs /givesouls → transfer Souls /donatexp → transfer XP Sistem Slot Automat /slot Achiziție slot direct din joc pentru 500 Ammo Packs Sistem VIP Automat /buyvip Achiziție VIP direct din joc folosind Souls Clase Zombie Clase zombie de la Level 1 până la Level 30 Clase Zombie VIP exclusive Deblocabile pentru deținătorii de VIP Sistem Event Automat Comanda: /event Mod Zombie Escape integrat Durată: 6 runde Toți jucătorii sunt teleportați automat pe harta de event Premii în Souls pentru participanți Sistem VIP Complex /vm → meniul VIP clasic /boss → puteri speciale pentru VIP Lasere Biohazard Human și Zombie au câte 2 tipuri de lasere Comandă nouă: /takelm Elimină instant laserele plasate și le returnează în inventar Restricții configurate pentru toate modurile Alte caracteristici Moduri noi implementate Sunete noi Multiple sisteme personalizate Full resurse SMA incluse Bază de date MySQL inclusă Serverul este realizat într-o combinație unică între Zombie Plague și Biohazard, oferind o experiență diferită față de serverele clasice. Pentru preț, demonstrații, poze sau videoclipuri, contactați-mă în privat. Discord: pooker96 PENTRU A VEDEA VIDEOCLIPURI CU SERVER, DIN PACATE NU LE AM IN PC, DAR LE AM SALVATE PE FOSTUL CONT DE TIKTOK: https://www.tiktok.com/@zb.devgrid.ro Te rog să maschezi reclama server-ului zb.dev.... Mulțumesc.
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iunie 30 Administrator Postat Iunie 30 Update! Reclama mascata. Topic actualizat. 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Ieri la 06:55 Administrator Postat Ieri la 06:55 Topicul ce nu manifestă interes, după 7 zile o să fie închis!
Postări Recomandate