Fondator Acesta este un post popular. X-Tream Postat Iunie 20 Fondator Acesta este un post popular. Postat Iunie 20 Salut, îți mulțumim că ai fost și ești alături de noi în drumul comunității LEAGUECS ROMÂNIA spre al 9-lea an de existență. Fără tine, nu am fi ajuns până aici! După cum bine știți, anual, vă cerem ajutorul pentru achizitionarea unei noi licențe pentru serverul nostru de TS, TS.LEAGUECS.RO, licență de 256 de sloturi care are un cost de 175 de dolari și care trebuie achiziționată până în data de 04.08.2026 Dacă apreciezi eforturile noastre, implicarea și devotamentul de care am dat dovadă în toți acești ani, dacă vrei și dacă poți, dă-ne o mână de ajutor! Împreună mergem spre al 9-lea an de LEAGUECS ROMÂNIA! Aici poți dona: Paypal: [email protected] ING LEI: RO21INGB0000999917855614 pe numele PASCA SIMION ADRIAN Revolut: @xtream_leaguecs NOTĂ: În cazul în care se vor strânge mai mulți bănuți, aceștia vor fi folosiți pentru plata serviciilor de hosting deținute de comunitate, atât la forum, Thegamestracker, TS3, etc. @ Fondator, @ Administrator, @ Global-Moderators, @ Moderators, @ Junior Moderators, @ Server Managers, @Members, @Addicted Members, @Elite Members, @LCS PREMIUM 14 3 15 2
Rusu Radu Postat Iunie 21 Postat Iunie 21 LEAGUECS ROMÂNIA Felicitări pentru cei 9 ani de muncă, implicare și dedicare în dezvoltarea comunității LEAGUECS ROMÂNIA ! Este o realizare frumoasă și meritați aprecierea tuturor celor care au făcut parte din această comunitate de-a lungul timpului. Vă mulțumesc pentru eforturile depuse și pentru timpul investit în menținerea serverelor și a unui mediu plăcut pentru jucători. Mult succes în continuare și la cât mai mulți ani pentru LEAGUECS ROMÂNIA! Cu respect, Rusu Radu 5 4
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iulie 9 Administrator Postat Iulie 9 Împreună, am demonstrat că se poate. #LEAGUECSROMÂNIA. 1
Master_kill Postat Joi la 15:49 Postat Joi la 15:49 Felicitari tuturor care au participat la cresterea acestei comunitati ! La multi ani, LeagueCS !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum