BandB Postat Iunie 14 Postat Iunie 14 Salut,am creat un plugin,care ajuta detinatorii de servere,acesta avertizeaza adminii,ca un utilizator a fost prins cu cheat in trecut In plus ofera detalii daca se vrea prin comanda ch_details Comenzi: ch_details <username> - afiseaza detalii complete in consola Cvar-uri: ecd_enabled 1/0 - activeaza/dezactiveaza ecd_warn_clean 0/1 - anunta adminii si pentru jucatorii clean ecd_delay 5 - secunde dupa connect pana la verificare Cum functioneaza?: Jucatorul x intra pe server,adminii online primesc mesaj dupa ce s-a conectat acesta,daca este clean sau a mai fost prins cu cheat Aveti nevoie de: easy_http Poze Jucator Curat: Spoiler Poze Jucator Cu Cheat: Spoiler Pret: -2 EUR / server Contact: Aici sau pe Discord - bb2010 Metode de plata: -Paypal -Transfer -Revolut 1 1 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iunie 14 Administrator Postat Iunie 14 Foarte tare, felicitări. 1
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Iunie 24 Administrator Postat Iunie 24 UPDATE. @ Server Managerssă luați în vedere ceea ce a făcut colegul nostru, util pentru serverele dvs. 1
BandB Postat Iunie 24 Autor Postat Iunie 24 Salutare,ofer 2 luni gratuite oricui face parte din comunitate Ce trebuie sa faceti? Imi dati mesaj pe Discord ( bb2010 ) cu IP-ul si DNS-ul Zi frumoasa
LCS PREMIUM PODUAH Postat Iunie 24 LCS PREMIUM Postat Iunie 24 Buna ideea Ai mai putea sa adaugi cvar pentru flag-ul adminilor. Ce flag sa aiba adminul ca sa poata vedea mesajul. In cazul in care doresti sa le apara de exemplu de la co-owner sa zicem: ecd_admin_flag "g" Pentru a nu bana adminii jucatorul fara verificare, ci sa se bazeze doar pe mesajul afisat de acest plugin. Si o salvare IP in cache a adminului care are flag dupa ecd_admin_flag si sa-i apara mesajul in romana daca e din Romania si in engleza daca nu e din Romania
BandB Postat Iunie 24 Autor Postat Iunie 24 Acum 27 minute, PODUAH a spus: Buna ideea Ai mai putea sa adaugi cvar pentru flag-ul adminilor. Ce flag sa aiba adminul ca sa poata vedea mesajul. In cazul in care doresti sa le apara de exemplu de la co-owner sa zicem: ecd_admin_flag "g" Pentru a nu bana adminii jucatorul fara verificare, ci sa se bazeze doar pe mesajul afisat de acest plugin. Si o salvare IP in cache a adminului care are flag dupa ecd_admin_flag si sa-i apara mesajul in romana daca e din Romania si in engleza daca nu e din Romania Salut,este prestabilit la adminii cu kick,se poate schimba daca mi se spune În plus,detectarea a unui istoric negativ,nu iti zice 100% ca are hack si acuma,dar te face mai vigilent,plus am adăugat sa puteți vedea cand ai pe ce server a fost ultima detectare + istoric la toate cheat urile,cu data lor 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum