hnzasdq Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 (editat) Nume plugin: Weapon_SkinSystemV5.0 Autor: hnz Versiune:5.0 Descriere: Skin System V5.0 - Aveti 3 fisiere INI , unul de setari si unul de skinuri si unul de activare plugin, din cel de setari configurati asa: comenzile cum doriti sa scrie in chat pentru a deschide meniul de skinuri (merg comenzi si cu . si fara si cu / puteti configura tagul mesajelor din chat cum doriti,titlul la weapons menu si subtitlul/titlul la skins menu si subtitlul tot la skinsmenu/aveti mod de salvare skinuri sqlite / vault , aveti inca un mod de salvare skinuri per jucator adica sa alegeti cum doriti sa i se salveze.. pe ip/steamid,aveti posibilitatea sa puneti meniul doar pentru ADMIN/VIP ONLY daca doriti puneti flag in ini / aveti hide only skin adica ascunde armele care au doar 1 skin, recomand sa tineti dezactivat ca oricum apar decat armele care au skinuri dar apar si cele care au doar skin default activat da,mai aveti menu reopen care este activat deja din plugin, adica iese din meniu doar cand apesi pe tasta 0 si mai aveti spawn only skinul nu se aplica instant ci doar cu reload sau la spawn. (Aveti totul explicat in fisierul INI oricum) - Mai este cel de skinuri de unde va puneti skinurile care doriti, puteti pune skinuri pe toate armele din cs 1.6 iar ele vor aparea direct in meniu, aveti exemplu cum sa adaugati tot in INI, si mai aveti ini-ul cu care activati pluginul care se numeste plugins-wss - (Suport de modele doar ViewModel V pentru ca P/W nu sunt folosite de catre nimeni am lasat doar suport doar ViewModel.) Cvar-uri: nu necesita, skinurile le adaugi direct din ini care este sub numele wss_skins, si acesta de setari este sub numele wss_setting Cerințe: Pluginul ruleaza pe versiunea 5.18 Reapi sau versiuni mai mari,si va trebuie modulul sqlite activat (dezactivati mysql) Instalare:adaugati pluginul in folderul plugins, fisierele ini le adaugati in folderul configs, la modules trebuie sa aveti activat modulul sqlite si dezactivati mysql ca sa nu intampinati probleme in caz ca nu va pricepeti si nu aveti baza de date mysql. (Ofer suport celor din comunitate cu limita bunului simt) Imagini: https://imgur.com/a/dFbA6nX Download: (link): https://drive.google.com/file/d/1BjldN_5HJOweQmm34YJYUWroy2Ki8-DZ/view?usp=sharing Editat Iunie 3 de hnzasdq
BandB Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Mic info pentru cei ce vor sa il foloseasca,recomand folosirea lui pe salvare nvault,daca dezactivati mysql si aveti plugin uri care depind de el,nu vor mai merge @hnzasdqAi si submodele,sau doar modele normale,nu m am uitat prin el deloc 1
hnzasdq Postat Iunie 2 Autor Postat Iunie 2 poti adauga doar modele , ai meniul care se deschide pe tasta N dupa ce pui modelele in INI nume si etc apoi se deschide meniul de pe N selectezi arma din meniu pe care ai pus model si de acolo pui model.
BandB Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Acum 14 minute, hnzasdq a spus: poti adauga doar modele , ai meniul care se deschide pe tasta N dupa ce pui modelele in INI nume si etc apoi se deschide meniul de pe N selectezi arma din meniu pe care ai pus model si de acolo pui model. Recomand să adaugi submodele, sunt mult mai folosite și mult mai ușor de gestionat.
hnzasdq Postat Iunie 2 Autor Postat Iunie 2 (editat) Pai ai asa ceva daca te referi sa pui skinuri pe awp/ak/etc ai din INI sa pui la orice arma vrei si apare in Meniu AWP/AK/ETC ce pui tu si poti sa pui cate modele vrei daca te duce serverul. (Nu este un simplu sistem de skinuri de 2 lei , este unul compact care nu gasesti pe net decat sa cumperi de la Tornado mai exact,eu l-am facut si vi l-am pus gratuit,bine inteles nu toata varianta cu ATTRIBUTES pe orice model/etc am pus doar ce ii intereseaza pe toti sa zic asa. Editat Iunie 2 de hnzasdq
BandB Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Acum 1 minut, hnzasdq a spus: Pai iti poti pune ce skinuri vrei din INI si apar toate in meniu, nu inteleg la ce te referi exact cand spui submodel Submodel este un fisier .mdl,care contine mai multe skin-uri,ceva ce vezi de obicei la CSGO Classy https://files.fm/u/338bjvv7e2
hnzasdq Postat Iunie 2 Autor Postat Iunie 2 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, stiu la ce te referi dar asta nu tine de mine ca eu nu am pus si modele,alea si le fac baietii daca vor.
BandB Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 da,dar trebuie si in script,ca sa stie ce model alege,de aia intrebam daca ai adaugat si submodele
hnzasdq Postat Iunie 3 Autor Postat Iunie 3 (editat) Deci modelele le pui din INI ce modele vrei pe ce arma vrei, apessi N si iti apar armele pe care ai pus skin in meniu, dai pe ele si iti apar skinurile, cand selectezi apare mesaj clar in chat cu Ai selectat skinul % pentru % ( Am spus deja ca skinurile nu sunt hardocare in plugin) - (PUI orice model vrei din INI la ce arme vrei, precache se face automat tu doar pui in INI ce model vrei pe ce arma vrei,poti adauga orice model Adica de exemplu bagi un skin nou care nu il ai pe server, dupa ce pui modelul in models din cstrike si eventual intr-un folder numit hnz de exemplu,decat il treci in INI la arma specifica skinului cu numele de ex: TEST = models/hnz/v_test.mdl - si precache se face automat , nu trebuie nimic hardcorat in plugin Editat Iunie 3 de hnzasdq
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum