[email protected] Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Mda.... Am jucat 5 ore dupa unban.....nu tot tu mi ai scos banul Haarp? Acum ce am mai facut? Nickname: Gixi ************************************************ Ban Information Name: Gixi SteamID: STEAM_1:1:1247533602 Reason: terms Unban Time: Permanent Ban Admin Name: Haarp Admin SteamID: STEAM_0:0:784809310
LCS PREMIUM Haarp1337 Postat Aprilie 5 LCS PREMIUM Postat Aprilie 5 Cererea ta de unban a fost analizată în detaliu de către echipa de administrare. În urma verificării dovezilor și a contextului, s-a confirmat încălcarea regulamentului privind Terms. Având în vedere gravitatea abaterii, sancțiunea aplicată rămâne în vigoare. Menționăm că respectarea regulamentului este esențială pentru menținerea unui mediu corect pentru toți jucătorii. Decizia luată este finală și nu va mai fi revizuită.
[email protected] Postat Aprilie 5 Autor Postat Aprilie 5 Nickname-ul vostru: Gixi STEAM ID-ul: STEAM_1:1:1247533602 Motivul pentru care aţi primit ban: Reason: terms ---> poate imi explica si mie ce inseamna asta Adminul care te-a banat: Haarp Ora aproximativă si harta: D2 20:30 Dovezile tale (Print la consola):
[email protected] Postat Aprilie 5 Autor Postat Aprilie 5 A fost revizuita de tine adica :)) Hai ma fii serios, ma pui sa fac si cerere de admin aiurea.... Decat sa fii asa formal mai bine ai zice ce anume te-a deranjat sau sa fii mai concret cu "nu am respectat termenii" La ultimul unban era ca daca nu dau test sau pozele, iau unban ca sa dai ban direct tot tu....pe bune? Esti constient ca nu am nimic.....de unde frustrarea asta?
daulow Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 TERMS este un termen folosit din 1999 de cand joci tu CS....e acolo o casuta unde dai next/next/next/ok
[email protected] Postat Aprilie 5 Autor Postat Aprilie 5 Cata hatareala si frustrati :)) deci daca nu e poza verde e ca nu am respectat niste termini dar nu e nicunu in stare sa zica ce trebuie sa fac sau unde sa dau :)) Mai baieti....e ok....joc in alta parte daca nu stiti sa apreciati valoarea.... dar macar recuoassteti ca voi cautati motive ca sa nu va mai sparg capu pe servar
LCS PREMIUM Haarp1337 Postat Aprilie 5 LCS PREMIUM Postat Aprilie 5 Doresc sa imi explici cum ai 25 de ani experienta ca admin.
[email protected] Postat Aprilie 5 Autor Postat Aprilie 5 Nu am ca admin 25, am zis ca joc de cand a aparut jocul, admin cred ca am fost 5-6 ani
LCS PREMIUM Haarp1337 Postat Aprilie 5 LCS PREMIUM Postat Aprilie 5 Citeste mai bine intrebarile si incearca sa raspunzi corect data viitoare, noi nu putem lua in considerare o aplicatie facuta in bataie de joc.
N-Dubz Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Acum 1 minut, [email protected] a spus: Nu am ca admin 25, am zis ca joc de cand a aparut jocul, admin cred ca am fost 5-6 ani Ai zis ca ai 25 ani experianfa ca admin, vezi ce ai scris in cerere. Te poti juca pe alte servere. Ne rezervam dreptul de a ne alege jucatorii, fie ei codati sau nu
Postări Recomandate