[email protected] Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Nickname: Gixi Vârsta (minim 15 ani): 38 Steam (ON/OFF) OFF Ai experiență ca admin (ani/luni) 25 ani Ai citit regulamentul? da Poți intra pe TeamSpeak 3 atunci când ești activ pe server? (da/nu): Da dar nu mereu Multumesc
mrnb0t Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Contra nu te am văzut niciodată intră la joc pe server și să te văd prezentai pe ts
N-Dubz Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Contra. Ai avut unele probleme cu colegii, vreau sa vad ca te integrezi nu ca ceri admin ca sa nu fii verificat. Oricum si daca iei admin tot o sa fii verificat ca sa stii
dGL Copilul BatraNNN Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Contra ! Steamoff … nu te-am văzut ts3 niciodată și pe server te-am prins o singură dată și atunci am reușit de te am si banat , sorry 1
[email protected] Postat Aprilie 5 Autor Postat Aprilie 5 Pai am sute de ore cum adica nu am jucat destul :)) Restul orelor care nu joc, sunt la munca sau pe forum la UNBAN :)) Eu am intrebat daca sa aplci ca se cauta si aplic ca sa fie toata lumea contra :)) Caut macar un slot ceva sa nu mai iau ban zilnic Mersi
[email protected] Postat Aprilie 5 Autor Postat Aprilie 5 Acum 3 minute, N-Dubz a spus: Contra. Ai avut unele probleme cu colegii, vreau sa vad ca te integrezi nu ca ceri admin ca sa nu fii verificat. Oricum si daca iei admin tot o sa fii verificat ca sa stii "unele probleme cu colegii" ce mai exact? Nu cred ca am jignit pe nimeni. "Fara sa fii verificat" cred ca mi s-au facut de peste 30 de ori poze si am dat de peste 10 ori test....despre ce vorbesti? A zis cineva ca nu vreau sa fiu verificat? Mai ales ca admin
N-Dubz Postat Aprilie 5 Postat Aprilie 5 Cerere respinsa. Dupa cum vezi cilegii nu te vor admin , au ei motivele lor
Postări Recomandate