Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut,

Aparent s-a gasit un nou motiv sa iau ban, de dte asta nu e poza verde domne, chir daca am dat cele 4 poze care mi s-au facut, tot nu e ok de parca am colorat o eu pe a 4-a. Din cate vezi domnule admin am cont aici de niste ani buni si cred ca am dat de zeci de ori poza pe servaru asta ca vad ca e la moda sa se faca de cate 5 ori pe zi poze de parca intre timp  mi-am bagat coduri.

Am adaugat si un fungun pentru care mi-ai dat ban cand stau spectator si iti zic ca nu mai merge, am aflat dupa ca aparuse o noua versiune si de aia nu mergea insa TU trebuia sa stii asta inaintea mea nu sa dai repede ban

STEAM_1:1:1247533602 

Mersi

https://fungun.top/ecd/report/226516/

Postat

Salut.

Aparent postarea ta nu respecta nimic....personal nici nu as lua-o in considerare!..cu atat mai mult ca esti user aici de < multi ani> si ar trebuii sa stii macar lucrurile elementare. Legat de poze,putem admite ca problema poate fi cauzata de plugin ul de SS(putin probabil) si/sau placa ta video/clientul tau cs. Cat despre fungun,din ce observ nici macar nu erai pe server la momentul scanarii deci si ala are valoare 0 

Ca admini,daca avem suspiciuni putem face si 100 de poze si scanuri pe zi,nu este relevant faptul ca ai fost verificat de mai multe ori in ziua respectiva. FunFact: Personal am banat jucator verificat de alti admini care mi au spus ca e ok,doar ca omul intre timp a profitat de faptul ca,daca a fost verificat o data nu l mai verifica nimeni si mergem pe incredere ,din pacate pentru el,s-a inselat!

• Like 1
Postat

Salut, 

Nu stiu ce mai exact nu am respectat si imi cer scuze daca am postat aiurea sau fara sa respect un template, nu prea ma pricep si am intrat doar ca sa cer unbanuri.

Eu cred ca odata ce un jucator joaca bine si a fost verificat de 10 ori cu teste si poze si nu are nimic si punct ....primeste ban doar pentru ca sun unii frustrati  ca a intrat unu care le sparge capu de fiecare data. Care ar logica ca un jucator bun care domina  de fiecare data, sa isi bage coduri ? Ca sa domine si mai mult? Ca sa faca 500 cu 2 ? E valabil pentru orice jucator bun. Pot sa fac live stream daca va ajuta ca inainte erau sali de calculatoare unde era servarul si te duceai personal sa joci cateva ore langa oameni sa te vada ca asa joci.

Joc jocul asta de prin anul 1999,  cred ca ar trebui sa ma pricep si eu cat de cat, nu am varsta sa fac copilarasme dinastea de copil frustrat si sa imi bag cod ca sa joc 15 minute pana iau ban. Sunt zeci de servare unde pot juca fara sa pierd timpul pe forumuri explicand ce s-a intamplat sau sa

Legat de poze, in ultimele doua luni mi s-au facut poze de vreo 30-40 de ori pe diferite servare, unde in 2-3 cazuri poza verde nu iese in SS ci doar poza normala cu momentul respectiv, doar aici si acum aud discutia asta ca sunt codat daca nu am poza verde....suna asa a motiv, daca nu era asta sigur era alt motiv ...nu e ceva ce poti controla, nu este ceva ce imi pot adauga un cod unde rezultatul este ca in loc de o poza verde este o poza normala, nu are nici o legatura cu placa video, mai am si un 3080 deci sigur nu .... poate cu versiune de CS sau poate ca nu m-am c**** pe mine si nu mi-am cumparat jocul, probabil o sa fac si asta insa din nou...pare asa un motiv si un nod in papura.

Testul este facut dupa, si daca nu ma insel, aparea daca am fost codat cu 10 minutet in urma, nu aveam cum sa mai fiu pe servar daca luasem ban nu?

Multumesc

Postat

Rectific :

Nickname-ul vostru:  Gixi

STEAM ID-ul: STEAM_1:1:1247533602 

Motivul pentru care aţi primit ban: Nu e poza verde

Adminul care te-a banat: Nu stiu

Ora aproximativă si harta: Nu  stiu 

Dovezile tale (Print la consola):

• LCS PREMIUM
Postat

esti un baiat deosebit

• Mersi 1
Postat (editat)

Ai primit unban, data viitoare daca mai comentezi ca ti se fac poze si nu le dai sau daca ti se cere fg si nu dai , nu o sa mai primesti unban

Editat de N-Dubz
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate